0 oy
368 göst.
Aile kategorisinde (1,331 puan) tarafından
Yemek yapıyorum her zamninki gibi bahaneler bulmaya başladı yok yağlı yok bunda su niye yok.buna niye soğan koydun vs. Evi kızdan yetiştiğim kadarıyla yapıyorum iki de bir pasaklı. Oturun yatiyon iş yapmıyon. Akşama kadar sabah bir kalkiyorum gece kızda uyumuyor çamaşır bulaşık canım çıkıyor. Elbiseme nasıl giyiniyon öyle dar bu . Bune düğüne mi gidiyon. Beni değiştirmeye çalışıyor. Önceden böyle değildi. Beğenmediği yemeite olsa güzel derdu. Ama genelini sever. Bunalıma gircem artık. Kendi ise gidiyor ordan geliyor sohbete gdiyor. Ailem burada değil kimseye de gidemiyorum bı kaynanama gidiyorum arada. Evde dur dur psikolojim ztn bozulmuş. Sizce niye böyle olmaya basladu

3 Cevaplar

0 oy
(803 puan) tarafından
Canım eğer insan birini çok severse asla kusurlarını görmez acaba senden soğumuş olabilir mi evin içinde giyimine saçına falan dikkat ediyor musun bazen çocuktan kendimizi unuttuğumuz oluyor ama genede kocanın böyle yapma hakkı yok
(1,331 puan) tarafından
Dikkat edemiyorum açıkçası. Kızdan önce daha çok dikkat ederdim. Aynı seylerimi bkliyor ki. Ama çok yorgun oluyorum gerçekten. Ona rağmen yemeğini utusunu çocuğu elimden geleni yapıyorum. Tatlısını eksik etmiyorm. Ama yetemiuorum demekki.
(803 puan) tarafından
Canım inan erkekler için evintemizligi önemli değil onlar için karısının bakımı daha önemli sen biraz dikkat et bence hergun dış fircala,parfüm sık,elini yüzünü sık sık yıka,birazda güzel giyin tayt tişört tarzı demekki senden bunları bekliyor
(1,331 puan) tarafından
Birde öyle deneyim canım . Aklıma kötü seylwr gelmeye de başladı biri mi var gibi. Dediklerini yapacağım teşekkür ederim canım
(803 puan) tarafından
Yap canım bu devirde evlilik kolay değil ev bir şekilde halledilir yeterki huzurun kaçmasın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne sohbetine gidiyor dergah falanmi
(1,331 puan) tarafından
Evet dergaha canım. Oradan da geç geliyor gün içinde 1 saat bilemedin 2 saat gsrz. Kızla da dgru düzgün ilgilenmiyor evde kalıncada ya yorgun yada tel elinde
tarafından
Dergahta esini ez onu tahrik et assagilami diyolar madem gidiyo dergaha hakkiyla gitsin ayarsiz
(1,331 puan) tarafından
Dedim size dergahta eşe desteği yardımı söylemiyorlar mi die diyorlarmis peygamber efendimiz sünneti eşe yardımı diyorum işine geleni alıyor işine gelmeyeni almıyor işte
tarafından
Valla bisi diyimmi kocanin karakteri karakter degil dergahada gosteris diye gidiyo Allah bilir ama karisina piskolojik siddet uygulayan insanin namazida kuranida abdestide kabul olmaz Allahin emanetine saygi duysun once
0 oy
(18,524 puan) tarafından
Dostum evde durma. Eşin de beğenmediği zaman begenmeyenilirsin. Elimden bu kadar geliyor. Keyfn bilir de geç. Kafana takma. Ve uygun bir zamanda da örneğin çay içerken bu rahatsız oldugun konuyu eşine söyle. 
(1,331 puan) tarafından
Annemlere gidecektim bu hafta ablam hastalandı çocuklarla gidemedim. Annem oraya gidip gelevek. Dile getirdim ama yine ayni

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 55 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
13 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 506 göst.
0 oy
13 cevap 645 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,116 puan) tarafından soruldu