Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşim sürekli memnuniyetsiz olmaya basladi
0
oy
369
göst.
5 Mayıs 2022
Aile
kategorisinde
Gammmze
(
1,331
puan)
tarafından
soruldu
Yemek yapıyorum her zamninki gibi bahaneler bulmaya başladı yok yağlı yok bunda su niye yok.buna niye soğan koydun vs. Evi kızdan yetiştiğim kadarıyla yapıyorum iki de bir pasaklı. Oturun yatiyon iş yapmıyon. Akşama kadar sabah bir kalkiyorum gece kızda uyumuyor çamaşır bulaşık canım çıkıyor. Elbiseme nasıl giyiniyon öyle dar bu . Bune düğüne mi gidiyon. Beni değiştirmeye çalışıyor. Önceden böyle değildi. Beğenmediği yemeite olsa güzel derdu. Ama genelini sever. Bunalıma gircem artık. Kendi ise gidiyor ordan geliyor sohbete gdiyor. Ailem burada değil kimseye de gidemiyorum bı kaynanama gidiyorum arada. Evde dur dur psikolojim ztn bozulmuş. Sizce niye böyle olmaya basladu
tavsiye-fikir
sohbet-tavsiye
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
5 Mayıs 2022
Ayse1234
(
803
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım eğer insan birini çok severse asla kusurlarını görmez acaba senden soğumuş olabilir mi evin içinde giyimine saçına falan dikkat ediyor musun bazen çocuktan kendimizi unuttuğumuz oluyor ama genede kocanın böyle yapma hakkı yok
5 Mayıs 2022
Gammmze
(
1,331
puan)
tarafından
yorumlandı
Dikkat edemiyorum açıkçası. Kızdan önce daha çok dikkat ederdim. Aynı seylerimi bkliyor ki. Ama çok yorgun oluyorum gerçekten. Ona rağmen yemeğini utusunu çocuğu elimden geleni yapıyorum. Tatlısını eksik etmiyorm. Ama yetemiuorum demekki.
5 Mayıs 2022
Ayse1234
(
803
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım inan erkekler için evintemizligi önemli değil onlar için karısının bakımı daha önemli sen biraz dikkat et bence hergun dış fircala,parfüm sık,elini yüzünü sık sık yıka,birazda güzel giyin tayt tişört tarzı demekki senden bunları bekliyor
5 Mayıs 2022
Gammmze
(
1,331
puan)
tarafından
yorumlandı
Birde öyle deneyim canım . Aklıma kötü seylwr gelmeye de başladı biri mi var gibi. Dediklerini yapacağım teşekkür ederim canım
5 Mayıs 2022
Ayse1234
(
803
puan)
tarafından
yorumlandı
Yap canım bu devirde evlilik kolay değil ev bir şekilde halledilir yeterki huzurun kaçmasın
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
5 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ne sohbetine gidiyor dergah falanmi
5 Mayıs 2022
Gammmze
(
1,331
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet dergaha canım. Oradan da geç geliyor gün içinde 1 saat bilemedin 2 saat gsrz. Kızla da dgru düzgün ilgilenmiyor evde kalıncada ya yorgun yada tel elinde
5 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Dergahta esini ez onu tahrik et assagilami diyolar madem gidiyo dergaha hakkiyla gitsin ayarsiz
5 Mayıs 2022
Gammmze
(
1,331
puan)
tarafından
yorumlandı
Dedim size dergahta eşe desteği yardımı söylemiyorlar mi die diyorlarmis peygamber efendimiz sünneti eşe yardımı diyorum işine geleni alıyor işine gelmeyeni almıyor işte
5 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla bisi diyimmi kocanin karakteri karakter degil dergahada gosteris diye gidiyo Allah bilir ama karisina piskolojik siddet uygulayan insanin namazida kuranida abdestide kabul olmaz Allahin emanetine saygi duysun once
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Mayıs 2022
Linkin
(
18,524
puan)
tarafından
cevaplandı
Dostum evde durma. Eşin de beğenmediği zaman begenmeyenilirsin. Elimden bu kadar geliyor. Keyfn bilir de geç. Kafana takma. Ve uygun bir zamanda da örneğin çay içerken bu rahatsız oldugun konuyu eşine söyle.
5 Mayıs 2022
Gammmze
(
1,331
puan)
tarafından
yorumlandı
Annemlere gidecektim bu hafta ablam hastalandı çocuklarla gidemedim. Annem oraya gidip gelevek. Dile getirdim ama yine ayni
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
55
göst.