0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (556 puan) tarafından
Benim eşim bu konuda çok katıdır hep sen evlisin bir yere gidilecekse beraber gideriz diyor ama bazen abimler beni bi yere çağırıyor eşim çalıştığı zaman falan gidemiyorum o yok diye sizde nasıl durumlar

42 Cevaplar

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Yobaz ne alaka ya oyle seymı olur ya ben giderim hatta esımin ailesiyle bıle ben giderim esım gelemez gerci bızı cagırmıyornlar da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabiki giderim ailem sonucta ondan once ailem vardi.
0 oy
(8,244 puan) tarafından
Giderim eşim niye haber vermedin bile demez sonuçta onlar benim ailem.
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Hiç gitmedim ama öyle bir durum olsa giderim ya
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Tabi çok sık yapmam ama ailemlede giderim eşim calisiyo gelemiyorsa anlayış gösterir kendisi der git annemlere veya annenle suraya buraya gidin diye ben pek sevmiyorum öyle 
0 oy
(146,177 puan) tarafından
aileme yakin olsam giderim
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Evet giderim gittimde  eşim takılmaz öle şeylere 
0 oy
tarafından
6 yildir evliyim

ailemle herseyi tek basima yapiorum onlarla istedigim yere gidiyorum

esime soylemeye bile gerek duymuyorum
0 oy
(6,164 puan) tarafından
Aileler uzakda ama ben samsuna gittim annem ameliyat olmuştu 1 yillik gelindim ozaman  abim geldi marmaristen annem biraz toplarladi heryeré gittim abimle yeri gemdi herkes evdeyken yengemle cikdik  gezdik   ailecek de gittik izin almam ne demek ama yazarım çıkarken evden biz zeynoyla veya abimle annelerle suraya buraya gidiyorum diye bilgisi olsun birsey osla disardayim yani oda tamam bebegim yazar izin almak neymiş taviz basinda vermişsin sanırım simdi öyle katı kuralci oluyor 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
İstediğim her yere eşimle de tek başıma da gerekirse kizimi eşime bırakıp da giderim. Hiç sorun olmaz. Aynı şekilde eşimde oyle  bizde kısıtlama yok 
0 oy
tarafından
İstediğim yere giderim kimse karışamaz. Hele ailemle gideceğim yere ... Bu kadar yüz vermeyin sonra kendilerini bı halt saniyolar.
0 oy
(52,746 puan) tarafından
biz ozguruz o konuda esim vardiyali calisiyo her zaman musait olmuyo yeri geliyo kendi ailemle yeri geliyo onun ailesiyle gidiyorum esim olmadan 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Kusura da bakmasın valla el oglu anlamla gıdecegım yerde burnunu sokmasın
0 oy
(17,751 puan) tarafından
Ailemle aynı şehirde değiliz o yüzden onlarla pikniğe gitme gibi bir şansım yok ben ailemin yanına gidince giderim tabi ki sadece haber veririm pikniğe gittiğimizi bişey de demez. 
0 oy
tarafından
Gidiyorm . Gideceğim yeri bilsin die arar söylerim başıma bişey gelirse bilsin die izin almak için aramam , istediğim heryerede giderim 
0 oy
tarafından
Hep kendi ailemle giderim. 5 senedir onun ailesinin gittigini gormedim bizimkiler gittimi beni alir beraber gideriz. 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Benim eşim gönderir ya öyle şey mi olur . Yani şöyle eğer kavgalı falansak zaten bırakıp ben gitmem ama eğer calisiosa veya o gecikecekse beni gönderir 
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Ailem uzakta ama yakın olsa giderim eşimde birşey demez hatta mutlu olur. 1 ay ailemin yanına gittim arabayı bana bıraktı annenlerle gez mutlu ol uzak olduğumuz için üzülüyorsun der. Eğer işte değilse oda mutlaka gelir zaten.
0 oy
(1,831 puan) tarafından

Giderim pek sorun etmez onada kahveye git derim mutlu bile olur :D

0 oy
(849 puan) tarafından
Eşim nöbet usulü çalışıyor, ben 8-5 mesai..ben işteyken o ailesiyle birşeyler yapabiliyor ben de aynı şekilde o işteyken ailemle vakit geçiriyorum..

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 343 göst.
8 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Azizeak (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 644 göst.
20 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde ilkysry (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 599 göst.