Merhaba kızlar benim bitane görümcem var 32 yaşında bekar biz eşimle evlenme kararı alınca çok tepki verdi okumamış etmemiş diye neyse o gün bu gündür pek anlaşamayız ben her bayram Bi hafta önceden gider herseyi yapardık kaynanamla bu bayramda biraz sağlık sorunlarım var ramazanın içinde korana olduğum için hastanede falan kaldım pek gidemedik 2 tane çocuğum var küçüğüm 1yasinda ama acayip huysuz habire ağlıyor tuvalete bile gidemiyorum arife günü eşim çalıştı gelince gittik iftara oradaydık ben zaten öksürmekten yemek falan yiyemedim bide kızın ağlaması beni iyice bunalttı nyse yemek yendi Bi köşeye oturdu bende Sofrayı aldım bulaşığı yıkıyorum kızım paçamdan ayrılmıyor ağlaya ağlaya yıkadım bulaşığı ertesi gün 5te uyandırdı kaynanam hepimizi çocuklarda uyandı tabi benim kız hala ağlıyor oğlumda danino acarken az bisey dökmüş görümcem bas bas bağırıyor çocuğuna sahip çık ne biçim Bi insansın sen demeye başladı Bn ilk başta alttan aldım ama baktım bana gerizakali boş beyin falan diyor tutamadım kendimi sensin falan dedim bana ****** git bu evden dedi bende sen git dedım sonra bu geldi saçımı yolmaya başladı bende karşılık verdim nyse ayrıldik annesi kızına diyor ki o itten niye laf isitiyon falan diyo bende eşimi aradım gel beni al diye eve geldik oğlunu arıyor ki ya eşin ya biz diye eşime bayramda falan gitmiycm dedim çok zoruma gitti yaptıkları kimseye anlatamadm kavga büyür diye hakkınızı helal edin kızlar