0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba kızlar benim bitane görümcem var 32 yaşında bekar biz eşimle evlenme kararı alınca çok tepki verdi okumamış etmemiş diye neyse o gün bu gündür pek anlaşamayız ben her bayram Bi hafta önceden gider herseyi yapardık kaynanamla bu bayramda biraz sağlık sorunlarım var ramazanın içinde korana olduğum için hastanede falan kaldım pek gidemedik 2 tane çocuğum var küçüğüm 1yasinda ama acayip huysuz habire ağlıyor tuvalete bile gidemiyorum arife günü eşim çalıştı gelince gittik iftara oradaydık ben zaten öksürmekten yemek falan yiyemedim bide kızın ağlaması beni iyice bunalttı nyse yemek yendi Bi köşeye oturdu bende Sofrayı aldım bulaşığı yıkıyorum kızım paçamdan ayrılmıyor ağlaya ağlaya yıkadım bulaşığı ertesi gün 5te uyandırdı kaynanam hepimizi çocuklarda uyandı tabi benim kız hala ağlıyor oğlumda danino acarken az bisey dökmüş görümcem bas bas bağırıyor çocuğuna sahip çık ne biçim Bi insansın sen demeye başladı Bn ilk başta alttan aldım ama baktım bana gerizakali boş beyin falan diyor tutamadım kendimi sensin falan dedim bana ****** git bu evden dedi bende sen git dedım sonra bu geldi saçımı yolmaya başladı bende karşılık verdim nyse ayrıldik annesi kızına diyor ki o itten niye laf isitiyon falan diyo bende eşimi aradım gel beni al diye eve geldik oğlunu arıyor ki ya eşin ya biz diye eşime bayramda falan gitmiycm dedim çok zoruma gitti yaptıkları kimseye anlatamadm kavga büyür diye hakkınızı helal edin kızlar
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasıl bı ilişki yumağı bu böyle
tarafından
Ne yumagi resmen kaynana gorumce şer cukuru balim ben olacadım orda ah varya
-Reklam-
0 oy
tarafından
E eşin ne dedi hanginizi secti ? 
0 oy
tarafından

Ben ne okudum :ermm: eşin ne dedi veremedi mi ağızlarının payını 

0 oy
(22,059 puan) tarafından
Esin ne dedi peki
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Ohaa ya valla önüme gelene anlatırdım 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ee eşin ne yaptı? Ne kadar tuhaf ve saçma insanlar var şu hayatta.  Hep derlerdi sadece eşle değil ailesi ile de hayat kuruosun gerçekten doğru bu cümle yani sen halasin seni sevmiosa yeğenleri için saygılı olması gerekir yarın Bi gün bu yeğenleri sevmese onu haklılar.  Ne diyim Allah hidayet versin böyle insanlara 
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Kocan ne dedi yaa 

Tövbe bu nasıl karakter
(6,061 puan) tarafından
Kapandı diye buraya yazıyorum okurken beynim durdu terbiyesizliğin bu kadarı. Nankörlük bu yaptıkları bağırıp çağırıp yıkıp dokseydin  eşine anlattysan sende resti cek o kaynana sana kurban olsun iki çocuğunu bırakıp sanai glsin yani ayyyy bunamislar Kurban olsunlar söze
0 oy
tarafından
Tövbe tövbe ne insanlar varya Allah yardımcın olsun uzak dur boşver eşinle iyi olmaya bak 
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Bacım benim başıma gelse böyle bir olay eşim gelir ortada bacı bırakmaz. Ben hamileyken de şimdi bebek var eşim kaynanamda tabak kaldirtmaz. Görümcem var senin önceliğin bebeğimiz onlar halleder der.  Bir daha evlerine falan gitme eşin eğer adamsa o da gitmez karısına bu laflar deniliyor bu hareketler yapılıyor sana sahip çıkmak zorunda. Kaynanan ve görüncen kocanı sevseler sana böyle saygısızlık yapmazlardı.
0 oy
(1,379 puan) tarafından
O gorumcenin ağzını yirtsaydin ya hoşt köpek kimsin havlıyorsun sen deyip girişseydin.

Ayy Allah'ım yaa neler görüp okuycaz daha
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Heosini bosverde esin ne dedi esin.
0 oy
(137,681 puan) tarafından
yuh esin ne yapto

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 795 göst.
1 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy