0 oy
241 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (171 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar tecrubelerinize ihtiyacim var. Kizimi cok kisa bir sure sonra tuvalet egitimi vermeye baslayacagim. Lazimligini aldik. Lazimlik ile alistiracagim fakat tuvaletini yaptinda temizlik islemini nasil yapmam gerekiyor. Tecrubelerinizi paylasir misiniz

3 Cevaplar

0 oy
(5,956 puan) tarafından

Wc dokuceksin yikicaksin ne yapcan baska :ermm:

(171 puan) tarafından
Lazimligin temizli degil canim popo temizligi.
(5,956 puan) tarafından
Siliceksin gerekirse sildikten snr yika belden asagi kaka yaparsa sil snr yika pisikde olmaz cis de ara ara yika
tarafından
:))))) kz acemilik iste  bende acemiyim ama katiliyorum cis de kaka da klozet dokup yikamak lazm acik yazmak gerekirse cis yapinca klozete dokup calkala temz suyla  digerind3 ise vallah  ona ozel tuvalet fircasiyla temizliyorum  hatta cok az camasr suyu da dokuyorum sonradan tekrar su tutuyorum   bende  lazmlik pek sevmiyorum benm ki   klozetde kullaniyor tuvalet dolu olunca yetisemeyince lazmlik kullaniyor    bu arada buraya yazdm ozlemcim yorumun guzel geldi
tarafından
Eger  lazmligi tuvaletde degil oda da vs kullanicaksan cisden sonra sil islak mendil yada tuvalet kagidi ile a kaka ise  yine sil  sonra gotur banyoda yika benimki terlik giyip comelerek oturuyor oyle yikiyorum 25 aylik
(171 puan) tarafından
Yok kuzum ben aciklayici yazmadim sanirim ondan yanlis anladin sende :) lazimligin temizliginden bahsetmek istememistim. Popo temizliginden bahsetmek istemistim. Pisik vs olmamsi icin kizimin cildi fazla hassas cunku o yuzden sormak istedim
(171 puan) tarafından
Cevabin icin tesekkur ederim canim dediginiz gibi kakadan sonra once silip sonra yikiyayim o zaman
(5,956 puan) tarafından
Annee kiz bende o evreye gelmedim. 8.5 aylık oglum ama yani bilemedim ahahahha arkadaş heycanlo sormus olmasi gerekeni yazdim yasamadan bilmek de güzel araştırmayi seviyorum  zorlanmıyorum oğlumda mesale bugun birsey ogrendim ayni anda 2 dis patlatti bakdik ikisi de patlamos ben 1 patlar snr 2 ci gelir dedim alt dişimiz 6 ayda cikdi 1 hafta gecemeden 2 ci cikdi simdi ust de 3 yer kabardi ust patladı snr yandan patlamis ustun teki duruyo daha:))
tarafından
Aynen canm kac aylik
(171 puan) tarafından
21 aylik canim
tarafından
Ozlemm   masallah canm insallah cabucak cikar hepside rahatlar cocuk benim kzm ilk iki disini 8 aylikken cikardi sonrada 1 yasina kadar cikarmadi sonra cikarmaya basladi suan 25 aylik 4 kopek disi beraber cikarfi 16 disi var son 4 azi dis kaldi bitsede kurtulsak diyorm dis donemi hep uykusuzluk ve istahsizlikla gecti insallah senin bebisde oyle olmaz bende hep takip ediyordum once hangi dis cikicak diye  gercekten insan yasayark ogreniyor ilk bebekte ilk bebek acemilik ikinci ustalik :)))
tarafından
Masallah 21 aylik baslamssin  insallah cabucak ogrenir canm
(171 puan) tarafından
Insallah canim
(5,956 puan) tarafından
Mahsallah oglum alt 2 dis de sorun yasamadim hic duzeni devam etti bundada ust dis patladı 2 so bir yine dizenimiz ayni Mahsallah uykusundan ödün vermiyor ahahaha:))))
tarafından
Canm bunlar kolay :)) sen bide birinci azilari ve kopek dislerini gor ha bide bu.son azi disleri  rabbim kolaylik versin kz belkide benim kiz nazlidr bilemem
(5,956 puan) tarafından
Bana cekmis oglum annem diyo sende bne birsey yasamadim mahsallah bebekmi büyüttüm büyük insan gibiydin diyo abimden cok cekmis oglumun huyunj bana benzetiyor annem sende oyleydin dedi esimin bebekligi de zormus ama oglusum benim gibi uslu:)) ins sorun yasamam azılarda abikin kizida pat pat cikartti ates huysuzluk bilmedik oda halasi gibi ehehehe:)))
tarafından
Masallah msallah canmm  bizdede oyle ne zqman anneme anlatsam o da der size benzemis kizin bizde  cok zor cocukmusuz smdi kizim da oyle :))  bir tane ama bin tane gibi :))
tarafından
Sevindm bebisinin uslu olmasina canm
(5,956 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım kizlar nazlı yerim onu  rabbim evmatlarimizin ayagini tasa degdirmesin ❤❤❤
tarafından
Aminnnnnnnn canm sag olsunlar saglikli olsunlarda bizim icin en onemlisi bu rabbim kimseye evlad acisi yasatmasin kimsenin evladina dermansız dert vermesin
tarafından
Rabbim seninde oglunu bagislasin canm mis kokulu  bebeklerimizi bagslasin bizlere
(5,956 puan) tarafından
Amin  canım aminnn  ❤❤
-Reklam-
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Ben 4 yasina kadar kendim temizledim altını 1 senedir kendi yapiyor tuvaleti de temizliyor 
0 oy
(14,488 puan) tarafından
Lazimlikla başladım ben de.

Çiş yapınca ıslak mendille pipiyi sildik , 

Kaka yapinca klozete oturtup poposunu yıkadım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
8 cevap 242 göst.
0 oy
2 cevap 115 göst.