0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (113 puan) tarafından
Tüm gün sadece 1 kez tuvalete yapabildik onu da daha 1 saat ince yaptı bilinçli mi yaptı denk mi geldi bilmiyorum ama o an ki mutluluğumu anlatamam tüm gün hiç denk getiremedim ya ortalığa ya altına kaçırdı çok da ağladı kıyamam çok zor bu tuvalet eğitimi şimdi bi deli cesareti geldi bir kez yaptı ya tuvalete dedim bez bağlamadan yatirayim saat başı kaldırayım acaba doğru mu yaptım yalnis mi bilmiyorum ama çok yorucu bir gün du ve çok fazla ağladı bir kez yaptı lazimligina sizce devamı gelir mi ki :( 

2 Cevaplar

0 oy
(1,088 puan) tarafından
Gelir pes etme ..Gece gündüz tek seferde bırak ..biraz altına kaçıracak biraz söylemeyecek en son alışır  cnm Sana kolay gelsin 
(113 puan) tarafından
Benim en büyük sorunum çalisiyor olmam dükkanım var bebeğimle birlikte çalışıyorum kuaför ve güzellik salonu yerim var yarın kapalıyız yarını da bir şekilde atlatırım ama sonrası dukkan da nasıl olacak korkular simdiden başladı
(1,088 puan) tarafından
Kimse yokmu yardım edecek annen kaynanam falan
(113 puan) tarafından
Maalesef cnm kayınvalidem vefat etti annem de çalışıyor:(
(1,088 puan) tarafından
Zor cnm ama iş yeri senin sonuçta orda da sık sık götürmeye çalış..Allah yardımcın olsun
(113 puan) tarafından
Sağol cnm bnm Allah razı olsun amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Bebeğinin hazır olduğuna emin misin tuvalet eğitimine? Çünkü bu yaşla alakalı değil, çocuğunun hazır olup olmamasıyla ilgili bir konu. Neden ağladı o kadar? Altına yapması tüm gün normal ilk günler için ama o kadar ağlamasının nedeni ne? İstememesi mi tuvalet eğitimini? Bana kalırsa bu nedenle bu kadar ağladıysa çok da zorlama. Bu konu öyle zorlamayla öğretilecek bir konu değil çünkü. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde 00Melikeee (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 406 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Meryemserap (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 248 göst.