Bn 3 bucuk yillik evliyim. Nişanda sandik gelir gider hemen hemen her ilde vardir bu adet. Sandigin icine kizin evin icinde kim yasiyorsa ona birer ikişer parca eşya konur. Biz esim tarafina koyduk, ama kaynanam bizde o adet yok deyip gondermedi. Onu sineye çektim bisey demedim.Beyaz eşyalarimi kaynanam kendi kafasina gore almış. Aldiktan 2 gun sonra bana fotosunu attilar biz bunlari aldik diye. Neyse ona da bir sey demedim. Altinlar takilacak bana eksik takmislar. Ben bunu daha gecen ay ogrendim. Mal gbi gidip altinlarin gramina baktirmak aklima gelmedi.
Simdi kaynim evlenecek. Bana yapilmayan ne varsa hepsini ona yaptilar. Sandik 2 defa gitti. Kocaman nişan yapildi organizasyon falan, beyaz eşyaları da bana alinmayan bir suru esya almışlar, altinlari da benimkinden fazla takacaklar, o da yetmezmis gbi beni zorla koye oturttular sobali eve ne mutfagi var ne dogru duzgun banyosu var, eltime merkezden dogal gazli ev tuttular. Bana nişanliyken bir tek kiyafet dahi almadilar. Kaynanam diyor ki rahimenin gozunde kalmasin hic bir sey. Ne isterse alalim. Allahtan reva mi bu? Ben bisey desem agzima lafi tikistirip esimle arami bozuyorlar.
AMACİM AKIL ALMAK DEGIL.. ICIMI DOKMEK ISTEDIM