Kızlar biz bayram tatili icin babannemin evine gittik babamda başka yerde kalıyor eşiyle ama yakınız neyse babannem esime böyle kadinmi olur çocuğuna yemek veriyor yerleri toplamıyor dedi bende topladım tekrar dökmüş dedim 83 yaşında hani pek bisey demedim neyse esime para verdi bana vermedi esime dediki almanyaya gelmek istiyosan eşinden ayrıl orda evlen dedi ben yine bisey demedim bu kadın benim öz babannem arefe günu eşimle bayramalisverisi yapmama izin vermedi kendime atlet falan alacaktim neyseki akşam alabildik babam geldi beni ağlarken gördü noldu dedi babannemde burdan gitmek istiyor ondan ağlıyor dedi ben bisey demedim hani kavga çıkmasın diye neyse 100 bin tl saydı yanımda dedim hayrina kizima bitane bebek arabasi alirmisin alamam dedi sen niye tişört giyiyorsun dedi bana edepsiz dedi bende dedimki niye diger torunlarinda giyiyorlar diger oğlundan olan torunlarina dedim sen onların bkkunu ye dedi bende çıktım ordan eşimle döndük bu kadın allah korkusunu kaybetmis yıllardır bize böyle düşman yaslanmis belki allahtan korkar dedim gittim ama daha beter olmuş