0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından

3 ay önce eşim Arkadasindan araba aldı beni hastaneye götürmek için yolda giderken teyibi açtı dini sohbet kanalı vardı bende içimden diyorum ki ay arkadaşı ne kadar dini bûtun insan sohbet kanalları dinliyor diyorum duramadim eşime sordum arkadaşın sofi galiba maşallah ne güzel arkadaşların var diyorum eşim gûldu ama gülmekten konuşamıyor sen bir arka koltuğa baksana dedi bir baktım içki şişeleri o gün bugündür eşim benle konu açılınca dalga geçer normalde hislerimde yanilmam derdim kocama rezil oldum :))) var mı sizinde böyle komik anılarınız hanımlar gûlelim az he bu arada arkadaşına anlatmış olayı dalga geçmişler benle rezil oldum adama da 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla sen şimdi diyince gelmedi aklıma valla
-Reklam-
0 oy
(4,489 puan) tarafından
Bizim burda bir arkadas var adi anil ama kiz. Bu kiz nisanlanmis esimin tanıdığı  biriyle. Bizde birgun yürüyüş  yaparken kızın  nişanlısını gördük.  Esim  bak halkbankasindaki arkadasin nişanlısı  dedi ben de heeee ayhanin nişanlısı  siz misiniz dedim anil diyecegime :D adam bi şok  oldu sonra pardon anil dedim ama esim sonradan bana cookk güldü 
(162 puan) tarafından
İnsanlık hali bacım oluyor öyle dalginliklar
0 oy
tarafından
Sofilik nedir canım. Oluyor işte insanlık hali kalbimiz hep böyle kalsa ne güzel düşünüyoruz halbuki :)))
(162 puan) tarafından
Yani dinini dört dörtlük yaşamaya çalışana denir benim bildiğim kadarıyla
0 oy
(3,092 puan) tarafından
Ben eskiden insanları yaşam tarzına göre sınıflandırırdım. Yani benim için kapalıysa muhafazakarsa iyi insandır bununla arkadaşlık yaparım derdim. Diğer kesime kapalıydım. Çalışmaya başladım farklı ortamlara girip faklı kültür ve düşünce yapısında insanlarla tanıştım. En son Kasım ayında eşimin Eski bir arkadaşına gittik 2 gece kaldık. İçki de içiyorlar mesela bizim yaşam tarzımızla acayip ters ama çok iyi insanlar. Bundan 10 yıl önce olsa aynı sofraya bile oturmam böyle insanla derdim. Önyargılı olmamak lazım. Allah hidayet nasip etsin o ayrı:)
(162 puan) tarafından
Amin aynen öyle
(906 puan) tarafından
Aynen oyle guzelim, benim her kesimden arkadasim var )) en iyi dostum canim 20 lik kankam hafiz mesela, digeride icmeyi gezmeyi sever )) ikisinede bayiliyorum,Acik yok kapali dindar yada degil muhim olan insan olabilmek.herkesin bir birine saygili olmasi onemli olan, ben gibi ol diye diretmemek belkide.Keske hepimiz boyle olsak hic bir sorunumuz kalmazdi
(162 puan) tarafından
Tabiki de öyle ben de genelde insan ayırt etmek dürüst olması yeterli benim için ama o an hislerimde yanilmam dedim insan yanilabiliyormus birde ûzerine rezilde olabiliyormus
0 oy
tarafından
bende iyiyi düşünmekden iylik meleği oldum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 437 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde İstanbullu (47 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 801 göst.
0 oy
6 cevap 207 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 578 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,858 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,005 soru

23,687,971 cevap

310,705 kullanıcı

...