0 oy
671 göst.
Aile kategorisinde (1,260 puan) tarafından
Sorum başlıkta

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çıkar...........
-Reklam-
0 oy
(3,321 puan) tarafından
Yani evlenmek demek içeriye kapanmak  olmadığına göre evet 
0 oy
(6,003 puan) tarafından
Insan sonuçda elbette çıkar onunda arkadaşlari var ben nasil arkadaslarimlq cikiyorsam oda onlarla oturup iki sohbet vs otura bilir esir değil ya
(1,260 puan) tarafından
Tek cnm arkadasla değil
0 oy
(611 puan) tarafından
Neden çıkmasını istemiyorsun. Arada ayrı vakit geçirmek sanada onada iyi gelir. 
(1,260 puan) tarafından
Beni evde 2 küçük bebekle bırakıp çıkıyor çünkü 2 3 saat gelmiyor
(611 puan) tarafından
O zaman sende arada yap. Çocukları uyut çık arkadaşına bir kahveye git
0 oy
(9,241 puan) tarafından
Valla benle ewlendı diye gmbegi bana baglı degıl cıkar. Arkadaşlarıyla zaman g3çecirir
0 oy
tarafından
Dün çıktı bugün de ben çıkıcam 
0 oy
(2,007 puan) tarafından
Çıkar canım niye çıkmasın ki ben de çıkıyorum tek.
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Yok tasmasını takip ben çıkarıyorum ey Allahim sen büyüksün ya ne biçim soru bu. 
(1,260 puan) tarafından
S.alak. Sa.lak cvplar vermeyin sen benim hayatımı biliyormusun hiç çıkmazdı birden değişti ne varmış bu soruda
(3,267 puan) tarafından
S.alak sensin zeka geriliği mi var sende birden değişen adam için kim ne bilip yorum yapacak. Milletin kocasını sorma  o zaman insan gibi başlık at.
(1,260 puan) tarafından
Sen harbi beyinsizsin bilmiyorsan tahminin yoksa ***** saptal cevap yazma geç yok tasmamı takıcakmışmıyım tasma takıuormusunuz diye bir soru sormadım olmayan beynin algılamadıysa algılayana kadar oku...
(3,267 puan) tarafından
Beyni olmayan tek varlık sen gibi bisey olsa gerek. Zamanım değerli Ür dur burda sen
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Çıkmak istese ben engel olmam oda olmayacağımı bilir. Ama çıkmaz bensiz gezmeyi sevmez.
0 oy
tarafından
Nadiren çıkar. Keşke daha çok çıksa :( 
0 oy
tarafından
Tabikide çıkıyo kölemi sanki çıkmasn . Dün mangala gtti mesela arkadaşlarıyla 
0 oy
tarafından
Çıkıyo tabiki benle dogmadı adam kendı arkadasları var benımde oldugu gibi napıyosunuz yapısık ıkız gıbı sıkılmıyomusunuz habıre dıpdıbe evde 
0 oy
(125,123 puan) tarafından
neden cikmasin 
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Keşke çıksa da biraz kafa dinlesem
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Tabiki de çıkar
0 oy
tarafından
Aman mazallah tek gönderme kaybolur sonra hahahha
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Evlendik diye birbirimize sürekli bagimli olacağız diye bi şart yok ki. Sizde eşinizde arada tek başınıza dışarıda olmanız lazım. Erkeklerin erkek ortamına kadınların kadın ortamına ihtiyacı vardır.
0 oy
tarafından
N3 zmn cani isterse yada bir arkadasiyla bulusrsa onun haricinde hep birlikte cikariz cogu zmn tek ayda yilda bir cikar kendi istemez ben karismam 
0 oy
(4,106 puan) tarafından
Tek başına da çıkar kuzenleri ile de çıkar benimle de çıkar yeri gelir birlikte çıkarız ama ayrı yerlere gitmemiz gerekir ☺️
0 oy
(854 puan) tarafından
sadece bankatige gider o da sorla ben yollarim benim koca iskolik evden ise isden eve cok nadirdir tek basina cikmasi ne yaparsa benide kuyruk gobi surukluyo yuru suraya yidek buraya gidek ama ben tek basima giderim sorun yaratmaz 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 594 göst.
19 Mart 2023 Aile kategorisinde Bir_dost_ (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 731 göst.
14 Eylül 2021 Aile kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu

407,252 soru

12,224,425 cevap

36,825 kullanıcı

...