0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından
Hızma nin yeri şişti iltihaplandi et beni gibi şişti çok kötü gözüküyor hafifte acıyor antibiyotikli krem kullanıyorum 10 gündür hiç fayda etmedi başka çözümü var mı aceba bunun bilen yazsın ??

9 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Oooo asko 1 ay surduydu benim onun sismesi acimasi kanamasi gorsel guzel ama acisi insani deli ediyo
(350 puan) tarafından
Daha önce de başıma geldi bu olay da kremle geçmişti bu sefer gene geçer diye pek dikkata almadim ben dört aydır falan böyle sis herlde iltihap oraya işlemiş :D heralde geçmiyor bir türlü
Sen bişey kullanmışmiydin bacikom
(22,072 puan) tarafından
Yoo klasik krem sürdüm 1 ayda iyilestiydi ama resmen maffoldum o 1 ayda :D
-Reklam-
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Sıksan akmaz mi?
(350 puan) tarafından
Akmaz kız orası aynı bı et parçası gibi olmuş
(3,267 puan) tarafından
Doktora gitsen gitmediysen belki Bi çaresine bakar
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Grcmiş olsun cıkarttıgın anda kapancak haberın olsun travzol al en az bir ayın var duzelmeye
(350 puan) tarafından
Biliyorum kuzum bu şişlik yüzünden çok deldirdim ben geçen sene düzene soktum ne güzel kullanıyorum derken burun amlyti nedeniyle çıkarmak zorunda kaldım şimdide dört ay oldu deldireli epeydir sis böyle bende gene iner diye önemsemedim iltihap da artık oraya işlemiş heralde bir türlü inmiyor aceba krem kullanmaya devam etsem mi çıkarsam mi
(9,242 puan) tarafından
Hızmayı bıdahaki sefere gümüş tak belki imitasyona alerjim var
0 oy
(1,899 puan) tarafından
Ona dikkat et kesinlikle sıkma enfeksiyon kapar benimki 1 haftada geçmişti enfeksiyon kapms olablrmi
(350 puan) tarafından
Olabilir valla bacım önceden de yaşadım ben bu olayi tam düzene soktum rahatlikla kullanıyordum geçen sene burun amlyti nedeniyle çıkarmak zorunda kaldım dört ay önce tekrar deldirdim gene şişti bende önemsemedim gene geçer diye oda oraya işlemiş artık inmiyor aceba krem kullanmayı bırakıp çıkarsam mi diyorum diğer tarafa deldirsem
(1,899 puan) tarafından
Bana kuyumcu demişti özellikle dikkat et diye istersen çıkar kremini sür güzel geçsin diger tarafa yaptır senin digeride öyle olduysa bir süre takma kapansın diger tarafa yaparsın
0 oy
tarafından
Yeni mi deldirdin canım. Benimde yeni deldirdigim zaman öyle oldu. Nerdeyse bir ay sürdü. Sabret canim.
(350 puan) tarafından
Yok kuzum 4 ay oldu
tarafından
O zmn niye öyle olduki bayada olmus. Gümüş takıyorsun degilmi
0 oy
tarafından
Kuzum hem burnumun altında septum var hem hızmam var antibiyotik bir işe yaramıyor geçse bile illa ara sıra tekrarlıyor bu durum sirke ile temizle bol bol hem içten hem dıştan hızmayı sirkeye batırıp tak sürekli tak çıkar temizle o iltihap çıksın şişlik iner bir süre sonra 
(350 puan) tarafından
Bı geçse birdaha bu kadar uzun süre sis durdurmayacam da geçmiyor bacım :)
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Uzun sürer canm bende yeni taktigimda 1 aydan fazla çektim sen kremini sur çok fazla elleme zamanla düzelir 
(350 puan) tarafından
İnşallah bacım
0 oy
(2,593 puan) tarafından
hangi kremi kullanıyorsun canım benim olmamıştı ama terramcyin var o herşeye çok iyi geliyor oda antibiyotikli bir krem 
(350 puan) tarafından
Dectroban diye bı krem gülüm
(2,593 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canım ama terramcyin çok iyi gerçekten
0 oy
(122,513 puan) tarafından
fatmada vardi ins gorur postu
(350 puan) tarafından
İnşallah canım sağolasın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 193 göst.
3 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatos2105 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
3 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 340 göst.
20 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurkumsal27 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu

404,225 soru

12,109,894 cevap

36,432 kullanıcı

...