kızlar kimsem yok burda annem babam kardeşlerim ayda bir kaç gün görüyorum ya da görmüyorum o kadar özledim o kadar ihtiyacım var ki birilerine kocam beyefendi evde değil yine saat kaç olmuş evde bütün gün televizyon karşısında ölüyorum sıkıntıdan en son kocamla belki bir ay önce çıktık bi yerlere evliliğin bu kadar sıkıcı olduğunu bilsem bırakmazdım ailemi heralde off off ağlıyorum kaç saattir çok zor yalnızlık
Eşin nerde ara gelsin ..
Bendr aynı durumdaym canm :(
Allah yardımcın olsun bnimde ailem gurbette bnde çok özlüyorum ama eşim sağ olsun elinden geldiğince sıkmamaya gezdirmeye çalışıyor o çok destek keşke en azından eşin anlasa halinden
Is cikisi eve gelip yemek yigip cikan tiplerden mi nasil yani disarda halen gelmedi.
Calisiyo mu yoksa keyfi mi
Bende suan tekim esimin yolunu gözlüyom benimkide gec geliyo malesef ama is kaynakli bazen cok özlüyom ben gidiyom is yerine bi sekilde beraber zaman geciriyoz:)
Kız aramadın mı ben olsam 50 çağrı 30 mesaj atmıştım içeriğini thamin et çıkmaz benim ki o gün ilk defa izin verdim eğitme gidicwk aylarca uzak kalacak diye oda 2 saat dediğim saati geçseydi büyük sıkıntı başka çıkışı yok
Canim benim esimde disarda bende hergun evdeym hastnaeden baska gittgim biyer yok abimle babami belki 3 ay oldu gornedim iki saatlik uzaklikta halbuki ama isler uymuyor . Aa esiminde disariya cikma hakki var butun gun calisiyor e naabilirki gitsin tabi ne olcak nerde kimle oldgnu bilyrum bi kahvesi var . Tamam bizimde hakkmz ama araba yoksa yada cepte para yoksa gezmekte olmuyor valla
Aynı durumdayız canım arada bi anneme götürür 2-3 saat 2-3 haftada bi arabayla gezdirir o kadar ama kendisi her gün dışarda şuan bile
Kendine hobiler arkadaşlar edin canım evde bile otursaniz birseylerle uğraş yoksa hem.esine sararsin hem kendin düşün düşün daha da çok bunalirsin
1,488,624 soru
24,332,811 cevap
345,723 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın