0 oy
266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından

kızlar merhaba daha 8 aylık evliyim 6 aylık hamileyim ve çalışıyorum borcumuz var diye  dün eşimle bi akrabanın düğününe gittik ordada dayısının gelini vardı kızı hiç sevmem çünkü sürekli onun yüzünden eşimle tartışırız. nişanlıken bile onun yüzünden yüzük atmaya kadar gelmişti neyse dün eşim o gelinin çocuğuna bakıyordu sigara içilen bi alan varda arada bi yeerde çocok o tarafa doğru koştu eşimde çocuğun peşine gitti sahip çıkmak için aynı masada oturan o dayısının gelini fırladı peşinden keşke ordan bi saçından tutsaydım da işte neyse  düğün bitti falan akşam 10 gibi o gelin eşime mesaj attı fatoğrafları yolla diye benim haberim yok eşim bana ya şunların fotoğraflarını göndereyim dedi bende tahmin ettim onun fotoğrafları olduğuna eşim fotoğraf çekmeyi çekinmeyi sevmez ama onunla ve cocuğla fotograf çekinmiş ya bana öncesinde samimi olmaycam birdaha çekmiycem dedi ama yine yapmış ve yemin etmişti o kadar zorma gittiki benle çekinmedi o kadar hazırlandım bana ne fotograı diyordu ama onu çekmiş bide bana çocuk dedi çek diye yalan söylüyor dün hiç uyumadım sabah kalktım işe geldim moralim bozuk sizce ne yapmalıyım eşimle dün geceden beri konuşmuyorum

Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/10771282/kizlar-akil-verin-moralim-bozuk?show=10772150#c10772150

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gelinin yanında bası konuşma yapacaksın safa yatarak. Ay evet kimseye hayır deyemiykr, ama foto çekinmekden nefret eder  .Eve gelince sinirliydi.Fotoları bile ben gönderdim ki bişey olmaz canım . Çoçuk bakmaya nefret ediyor. Kendi bebeğimiz olunca alışacak.Kimseye hayır deyemiyor.Eve gelince başlıyor konuşmaya tarzında.
(50 puan) tarafından
MANTIKLI ÖYLE SÖYLEYEBİLİRM AMA
(50 puan) tarafından
ANLARMI BİLMİYORUM EŞİMİ DAHA ÇOK CEZALANDIRMAK İSTİYORUM
tarafından
kadına safa yatarak konuşacaksın.
Bak akraba kızın kocası daha önce küzenini istemiş,kız varmamış.Şu ankı karısı evine misafir gidince safa yatarak konuşmuş.kocamı kıskanıyorum.Kocam da beni kiskanıyor.Bana kuzenlerimle eskisi gibi samimi olmamam için uyardı dedi.Kız artık küzenine uzaktan selam veriyor .
-Reklam-
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Bızdede var öyle bir gelin en son fırcaladım artıkcıvımıo
(50 puan) tarafından
BEN ÖYLE YAPSAM AİLELER SIKINTI YAPAR
tarafından
Yapsınlar baci senin evin huzursuz olacağına onlae olsun o kızda bi daha yaklaşamaz vallahi yolardim o düğünde o .........
(9,238 puan) tarafından
Yemişim aileyi  kıza ben dünyayı saydım sımdı sealmın aleykumden ötesi yok.konusmadan önce canım cıcım demeler aramalar sormalar espiriler dusun eşime seni yengemle beraber yaglı odunla dovmeklazkm dıye espri yapacak kadar da geniş. Kaynanama da dedim bu adam benim kocamsa dedğime uyacak yoksa al oglunu da git .. eşimin abisinin gelini bu kız. Kaynanam dio eee amcası konusacak tabi ne amcası ya dedim.kocasınjn amcası dış kapının mandalı
(50 puan) tarafından
eşimde bana sayar bilmiyorum ya vallahi o kadar zor bir durum ki
(9,238 puan) tarafından
Sende ona say.
0 oy
(803 puan) tarafından
Bence gene böyle bir ortamda ama toplum içinde o kızı boz sen bir daha kariysa cesaret etsin bakalım acikca şöyle benim kocamdan uzak dur diye böyleleri yüzsüz oluyor bacım rezil edeceksin o zaman oturacak gotunun üstüne
(50 puan) tarafından
Eşim arkamda dursa yaparım da eşim tam bir aileci
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Bu millet zıvanadan çıktı artık ya

Ne edep kaldı ne haya 

Kadin bu haltları yerken kendi kocası nerde peki
(50 puan) tarafından
Kocası da salondaydı eşim dayısının oğlu olduğu için pek birşey demez bide 5 yaş var eşim küçük
(4,987 puan) tarafından
Valla benim esim tepki gosterir ben o sekilde davransam
Bende vıcık vıcık olmam ama oda izin vermez cok samimi olmama
(50 puan) tarafından
bende sevmem öyle insanları ama benim kocam anlamıyor ya yemin etmişti bi ara daha böylr fotoğraf çekindiler
(4,987 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun
0 oy
tarafından
Canım benim çok üzülmüşsündür kıyamam sana
(50 puan) tarafından
öyle gerçekten ne uyudum nede birşey sabah kalktımişe geldim
0 oy
(11,447 puan) tarafından
Ne yapmış kadın anlamadım ben 
(50 puan) tarafından
dayısının gelini eşimle fotoğraf çekiniyor
(11,447 puan) tarafından
Töbe daha neler duyacağız
(11,447 puan) tarafından
Şu zamana kadar ben çekemedim eşimle fotoğraf sen nasıl ikna ettin de çektin kız diye şakaya vurarım milletin içinde biraz da millet düşünsün
(50 puan) tarafından
BU sefer bi tarafı şey yapar öyle denir miki
0 oy
tarafından
O kadına gidip çatsan belki acıtasyon yaparak olayı büyütür sen haksız olursun. Kaynana de ben hoşlanmıyorum bu kızın hareketlerinden de
(50 puan) tarafından
nişanlıyken kaynanama söyledim ama tutturmuşlar ablası yaşında gelinimiz şöyle böyle diye
tarafından
Kaynana konduramıyo demek ki. O zaman eşinde bitiyo herşey olay çıkarırım bak de gözünü korkut
(50 puan) tarafından
olabilir evet

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 196 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 392 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,646 göst.
3 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 755 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu

409,510 soru

12,308,944 cevap

38,648 kullanıcı

Kategoriler

...