0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (606 puan) tarafından
Kayınvalidem sordu bebeğin mevludu u ne zaman yapcak diye bende kurbandan sonra yaza doğru dedim bir daha sordu şuan düşünmüyorum dedim bugün eşine demiski komşular eltimgil soruyormus çocuğun mevludunu ne zaman yapacaklar diye kıyafet almış küçük gelecekmis kaç sefer kadına söyledim gitmiş bugüne sime demiş ikimizin arasını bozmak için elinden geleni yapıyor haksizmiyim erkek ne anlar bu işten ben şuan hayır dedim diye gitmiş adam demiş ya kafayı yicem siz olsanız naparsiniz Allah aşkına 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben ne zmn uyhun gorsem.o zmn yapcam kiyafeti de simdiden almasalardi o zmn. 
(606 puan) tarafından
Dimi daha çocuk doğu ikinci gün nastanedeyimmevlud sordu eltim ya
-Reklam-
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Demwkki kaynanani sıkıştırıyor lar 

Sende yap çık yaa
(606 puan) tarafından
Ay sıkışarak ne var almasaydi kiayfet al diyen mi oldu
0 oy
tarafından
Çok merakliysa kaynanan yapsın hazırlığı okutsun torununun mevlidini  sen istediğin zaman yap canım 
(606 puan) tarafından
Ay yaparmi cimrilikten parası gider
tarafından
O zaman eşine söyle deki ben şu an okumayı düşünmüyorum bu konu hakkında da bir şey duymak istemiyorum de o da annesini kesin bir dille uyarsın sana da kaynana bir şey derse okutmuyorum vazgeçtim de
(606 puan) tarafından
Anasına nasıl desin kız bana herşey der ona kıyamaz kadına defelarca söylememe rağmen hala oğluna söylüyor bana yaptırsın diye heralde kendi güç getiremedi diye benaoylicem söyledim lakin kadın anlamıyor
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Ona neymiş benim çocuğumun mevlüdünden. Durum ne zaman el verirse o zaman yaparım. Ben mevlüt bile veremedim pandemi zamanı diye. Komşuları akrabaları ona verdi hediyeleri o da bana getirdi ağzını açıp tek laf etmedi. Çocuk benim ev benim hizmet edecek olan benim onlara ne oluyor
(606 puan) tarafından
Anam çocuk doğduğundan beri bir eltim.bir kaynanam soruyor ikisinde iki defa dedim ya zıbın almış sen ne biliyon ne zamn ojutcam da gittik kıyafet aldın böyle kafa var mı ay verecekleri şey tavuk pilav salata tatli
(5,296 puan) tarafından
Yapacak durumum yok masrafı karşıla hizmete yardım et yapayım de o zaman. Kıyafeti değiştirmek zor olmasa gerek. Kafayı yemiş kaynana milleti
(606 puan) tarafından
Ay bunu yapan eltim kiyafeti soyelen ben kimsenin mevludune bu kadar takilmadim ya bana söyler mevlüd var diye gider hediye alırım daha ortada bişey yok gidip zıbın almanın derdi mi
(606 puan) tarafından
Evin temiz marketinde yaparız hani çok biey iktam etmicez ama bebek küçük acele.etmeye gerek yok
0 oy
tarafından
Aldığı kıyafet küçük gelecek diye hemen yap istio bi daha uğraşmak istemio demek ki. Madem hemen yapmak istiyosun bütün masraflarını sen karsıla de 
tarafından
Tahmin ettim zaten hepsi aynı yolun yolcusu :D biz maddiyatı ona göre ayarlıcaz madem erken istion herşeyi sen karsıla biraz da geniş bi yer tutalım millet rahat etsin hastalıkda var zaten çocuğa bişey olmasın de
(606 puan) tarafından
Kaynanam artık Banada soylemiyor oğlunu üstüme salıyor maddi yönden hani karislaeiz ama.suan küçük diye istemiyorum ayriyeten biryer asla kiralamazlar tavuk pilav salata vercez gelende benim bildiğim pide ayran okur ama
tarafından
Sizin karsılayamayacağınızdan demedim o vazgecsin sussun diye dedim. Hem tepki ver eşim ne anladın bu işlerden bişey diceksen bana söyle de sende
tarafından
Hem böyle şeylerde bizim oldu bittiye gelmez bayağı büyük gösterişli yatak yaparlar süslerler sen ve çocugun süslü kıyafet giyersin hoca tutulur vs hem büyükler yapar yani genelde de erkek tarafı
(606 puan) tarafından
Kaynanamlar para gidecek diye oluyorlar yapmazlar bide sizin kadar olmasa da hazırlık yapılır bunlarda pilav tavuk tatlı salata bitti gitti
0 oy
tarafından
Valla bizde büyükler yapar öyle şeyleri. Madem bu kadar meraklı, kendisi yapsın o zmn. 

Yapmayacaksada karışmasın
(606 puan) tarafından
Yaa öyle mi bizde yapmıyorlar annem ben yaparım dedi ama bu sefer esin tarafı istemez vs vs ay kafayı yicem valla
tarafından
Esin tarafı niye istemesinki. Araları mı bozuk.
Benim kayınvalidem hiç karışmaz öyle . Ben mevlüt yapmadım ama yapsaydım ya annem yapardı ya kaynanam. hatta bizim burda beşik denilen bı adet var. Onu kaynanam yaptı. Pastane tuttu. Misafirleri orda agirladik
(606 puan) tarafından
Kiz kadın para diye oluyor nasıl yapsın annem yapar ama kıskançlıklarından eşimde istemez
tarafından
Ohoo o zmn zor işin canim
(606 puan) tarafından
Kendi evinde yapucam artık ama.suan çok küçük dahabkirkbes günlük
tarafından
Ooo baya küçükmüş. Kız bu kayinvaliden ne anlayışsız o zmn. 45 günlük bebekle hem sana zor olur hem bebeğe. En azından 3_4 aylık olsun ya
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Kendine kim soruyorsa yapsin kendisi hazırlığını da. Madem bu kadar meraklı
(606 puan) tarafından
Eltim ve kaynanam deli ediyolar valla
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Almasalarmis sanami sormus alirken baskasina hediye etsin de gitsin manyak mi ne 
(606 puan) tarafından
Aynn hadtanedeyim ikinci gün eltim mevlud soruyor bn canimla uğraşıyorum
(7,454 puan) tarafından
Ay sacmalamasin ya yapacagim zaman haberin olur deseydin
(606 puan) tarafından
Valla üniversite mezunu kendisi gercenten aklım almıyor su hareketlerine
(7,454 puan) tarafından
Okumakla adam olunmuyor şekerim yapacak olursam haber ederim zaten de
(606 puan) tarafından
Bunu fikir edemiyor kadın ya valla beyin önemli ya

İlgili sorular

0 oy