Kızlar ayy söze nasıl başlıycam bilmiyorum bu sabah kurban kesimine gidicektik biranda 19 bin olan kurbana adam bize 25 bin dedi bizde dün yarısını verdik bugünde 19bin diye düşünüp yarısını vericektik 25 diyince elimizde yoktu kimsede veremedi borç para olarak bizde vazgeçtik adamda birini buldu yerimize neyse konuya geleyim akşam oldu bizim komşu eşimi aradı kurban kestinizmi diye o da yok dedi tamam eşinide al gelin bi çay içelim dedi bende eşime ben tanımıyorum sen adamı tanıyorsun git dedim neyse gitti et vericekmiş adam onun için bende eşime dedim adam vericekse kapıya getirsin sen niye dilenci gibi gidiyorsun yok kestik de dedim neyse bizim saf gitti aradan 5dk geçti beni aradı hadi nerdesin gel falan dedi aradı 10 kere mecbur kaldım ayıp olmasın diye gittim kapıyı kdın açtı herşeye gülüyor ama sıfır konuşma ya nasılsın iyimisin vs hiçbir cümle yok bende eşiyle konuştım biraz kadının aileside gelmişti anne ruh gibi kızı ruh gibi adam biranda patlatmasın mı biz birazdan dışarı çıkıcaz ailesine burayı gezdiricem dedi bende sinir oldum kusura bakmayın sizş rahatsız ettik dedim halbuki eşimi davet eden o bir kere daha dedi yanlış anlaşılacak şekilde rahatsız oldunuz dedim sonra 2 dk geçti çocukta evde biz kalkalım dedim tamam dediler kalktık kadın görüşürüz dedi ben öptüm falan kendi hiçbirşey yapmadı ulan varya normalde olsa bilirim napacağımı et verdi sağolun dedik gittik ama benim üstüme kaynar sular döküldü gitti geldi yani eşime dedim hepsi senin yüzünden yok kestik deseydın nolurdu daha beni çağırma dedim napıyorsan yap o da benim için geldin dedi ya ona ayrı diğerlerine ayrı sinir oldum adam kayınbabası evine gelmiş bacaklarını ayırmış kolu kanepede yaylanmış oturuyor ne beklersin bu evden dedim gittim ama daha merhabaa bile diyeceğimi düşünmüyorum