0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Kizlar yaklaşık 1 ay önce kizima tuvalet egitimi verdim masallah 1 haftada ogrendi bazen gece ben uyandırmazsam altina cis kaciriyordu o kadar ama son birkaç gündür altina kaka yapmaya başladı bazen tuvalete yapıyor aferim falan diyip odullenddieiyorum ama niyeyse yapıyor alttna çözemedim basina gelen varmi isin kötüsü iç camasirindan zor temizleniyor ya :( 

6 Cevaplar

0 oy
(22,059 puan) tarafından
Sureklimi yapio canim yoksa gunde 1 kere falanmi kaciriyo
(1,243 puan) tarafından
Şöyle canim birgun tuvalete yapıyorsa ertesi gün altina kaciriyor tuvalete gittik bitti dedi indirdim iceri geldi hemen yapmis altina normalde çok akıllıyım seviniyorum hatta kaka yapınca etiket falan aldim ondan yapistiriyodu
(22,059 puan) tarafından
Bu dedigin normal canim ben sandimki hergun kaciriyo çünkü benimkide kacirir arada bi sonucta yeni yeni alisiyolar
(1,243 puan) tarafından
Dimi normaldir ya 1 ayi gecti ama öğreneli ilk zamanlar bile o kadar yapmadi oyle diyim
(22,059 puan) tarafından
Yok yok normal askim sknti yok bana gore yani
(1,243 puan) tarafından
Cok sagol canim benim
-Reklam-
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Canim konu hakkında bilgim yok ama ben senden bilgi alabilirmiyim bende oglumu alıştırmak istiyorum 4 gün önce iki yaşına girdi alıştırabilirmiyim neler yapmam lazım alınacak bi malzeme falan var mı şuan sadece lazimligi var 
(1,243 puan) tarafından
Canim ben 3 yasina 1 hafta kala alıştırdım acele etmedim iyice akli ersin diye bide lazimlikla ugrasma bence klozetin ustune koyulan aparatları var ondan aldım ona alisirsa rahat edersin bide öncesinden anlat sen büyüdün tuvalete gidelim boyle yapalim falan de yatagina falan Alez serdim koltuk ortulerimin altına da koruyucu serdim bize bol bol alt ve iç çamaşırı lazım oldu hep ilk bi hafta zor geçiyor sonra ogreniyolar canim
0 oy
(140,595 puan) tarafından
postu cikariyim
(1,243 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
tarafından
Son zamanlarda birşeyden korkmuş olabilir birşeye üzülmüş olabilir. Psikolojim olarak birşeyden etkilenmiş olabilir. Sarıl sev bol bol
(1,243 puan) tarafından
Oyle mi dersin bide oyun oynuyosa bırakmak da istemiyor sen oyle diyince aklıma o geldi
tarafından
Cnm bı ara yaramazlık yapıyor diye kızıyordum bagirdigim oluyordu. Bide eşimle falan tartismistik. O sıralar altına kaçırmayan çocuk altına kaçırmaya başladı. Farkettim hemen daha çok ilgi gösterdim düzeldi hemen. Senin de olabilir öyle birşey. Çocuklar çok hassaslar
0 oy
(52,520 puan) tarafından
zor mu geliyomi wc gitmek
(1,243 puan) tarafından
Belki de canim oyunu bırakmak istemiyor
(52,520 puan) tarafından
benimki nide zorla goturuyorum ben de oyunun bitmedi diyo hep

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
14 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynebnur (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kubraela (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sinem_A (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,425 soru

23,620,770 cevap