+1 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından

Şu çatala kaşığa dişlerini degdirip yemek yerken  ses çıkartıyorlar ya aglayasim geliyor sizin varmı böyle garip gıcık olduğunuz şeyler :)))

29 Cevaplar

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Patlamış mısır yerken cikan ses beni delirtir yemem yanimdada yedirtmem :))
-Reklam-
0 oy
(18,863 puan) tarafından
Cak cak sakız çiğneme ağzına ıslak tuvalet terliği ile vurmak istiyorum hele bir de patlatıyorlarsa ha bir de yanımda bir yere gittiğim insanin kulaklık takması 
0 oy
tarafından
Çorbayı fışır fışır içenler olur ya böyle füüp diye ayy o anda bağırmak istiyorum ne yapıyon diye jahshsh
0 oy
(650 puan) tarafından
Keçeli kalem sesi 

Uzanınca tepemde şapır şapır yenen yiyecek sesi ayar oluyorum 

Tencere tavayı alüminyum kaşıkla karıştırırken çıkan ses 

Terliği şıp şıp ederek gezenler gıcık kapıyorm resmen :)
0 oy
(385 puan) tarafından
Ayy tesbih çeker ya erkekler zevk için çok sinir ediyor o ses beni, sakız çekirdeğin çitlenmesindeki ritmik ses hep de beni bulur 
0 oy
(3,081 puan) tarafından

Ağız şapırdatma:ermm:

0 oy
(736 puan) tarafından
Yani nasil anlatsam nasil tarif etsem.bilmiyorum ama genelde erkekler yemekten sonra bpyle diş arasinda kalan bişey oldugunda vıyık vıyık yaparak cikartmaya çalışıyorlar ya o an kafamdan assagiya kaynar sular dökülüyor.  Vıyık vıyık nedir yaa sacma bi tabir oldu biraz :dd
0 oy
(57 puan) tarafından
Yazdığınızdan bende huylaniyorum bir de cekinmeden gegirenlerden yüksek sesle ve dişlerin karıştırılması ulu orta resmen içim huylaniyo :(
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Dis gıcırdama agiz sapirdatma bide mat bi seyleri ellemem nefret ediyirum mat olan seylerden

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 525 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 402 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,887 göst.
0 oy
34 cevap 1,324 göst.

412,578 soru

12,421,495 cevap

45,249 kullanıcı

Kategoriler

...