0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar 10 haftalık hamileyim 16 aylık oğlum var sorun şu ki ablam yeni doğum yaptı 2 aylık falan bebeği dün bize geldiler bebeği sevdim aldım kucağıma oglumada sevdirmeye çalıştım ama çok kıskandı sürekli bebeğe vurmaya gözüne parmak falan sokmaya çalıştı çok yaklasmadim o öyle yapınca ama ablamın kucagindayken de öyle yaptı oğlumun besigine yatırdık salincagina yatırdık uyusun diye kıskandı zorla indirtti yani demem o ki kardeşini de kıskanır mi çok korktu gözüm dün evde yalnızım birde öyle bişey olursa napicam bebeği kiskanmamasi için neler yapabilirim ona kardeşi olacağını zarar vermemesi gerektiğini nasıl anlatabilirim lütfen fikir verin tecrübeli anneler illaki vardır bebeği küçükken hamile kalan 

3 Cevaplar

0 oy
(4,098 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Dha önce başka bebekte aynı şeylr oldumu acba ilk mi 
tarafından
Daha önce bu kadar küçük bebekle bir araya gelmedi canim
(4,098 puan) tarafından
Her çock bir olmayablr tabi 16 aylık kızm var evde bebklri var ayrıca 10 aylık 2 tane 12 aylık 1 tane arkdşı var inan hiç böyle bişy yaşamdık çnkü sürekli evde bebklryle oynarken yüzünü değil annecim ellerini sevelim diyorum mesla  uyutrkn aaa kardeşinin uykusu gelmiş hadi beraber uytlm diyorum yda arkdşlrı geldiğinde saçlrnı ve yüzünü ellemiyoruz annecim tamm mı ellerini ayklrnı sevlm diyorm ve gösteriyorum saolsn kızmda şimdiye kdar hiç Bi sorun yşamdk
tarafından
Bende bunu deneyeceğim inşallah canım
(4,098 puan) tarafından
Dene canm inşallah sorn yaşamzsın
tarafından
İnşallah canım çok sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla iyice anlatıp öğreteceksin başka yapacak bir şey yok bıkmadan usanmadan uyaracaksın
tarafından
Uyaririm tabiki bıkmadan ama anlar mı
0 oy
tarafından
Ne kadar sakinirsan sakın dikkat edersen et o kıskançlığın önüne geçemiyorsun maalesef. Birde seninki küçük hiç anlamaz zarar verebilir. Yalnız bırakma sakın. Büyüdükçe alışacak ama kıskançlık elbet olacak birşey. Ama çok küçük bebeğin üzüldüm açıkçası.
tarafından
Evet öyle diğeri doğana kadar nasip olursa tam 2 yaşında olacak oğlum
tarafından
Biraz zor olacak ama büyüduklerinde hoş olur. Sabır lazım sanca bolca. Şimdiden enerji topla çünkü hareketli günler seni bekliyor :)
tarafından
Tabiki sabrederim çocuk konusunda sabirliyim ama sadece çocuğumu kardeşi olacağına ve ona zarar vermemesi gerektiğini nasıl anlatırım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 373 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Han (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 138 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
28 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 350 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Neslis (789 puan) tarafından soruldu

404,661 soru

12,122,198 cevap

36,476 kullanıcı

...