0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,844 puan) tarafından
Kızlar numaralı gözlük kullanıyorum 5 numara miyopum ve gözlüksüz hiç bir iş yapamıyorum uzun yıllar lens kullandığım için de artık gözleirm lensi kabul etmiyo yanıyor akıyor. Bebeğim 1 yaşında ve gözlüğüme kafayı taktı tek hamlede yüzümden çekiyor alıyor yere atıyor bir tanesini kırdık ikincinin de saplarını yamulttu. Ne yapacağımı şaşırdım benim gibi gözlük kullanıp bebeğiyle savaşan var mı :)) 

3 Cevaplar

0 oy
(6,785 puan) tarafından
Bende cok muzdaribim o durumdan. Kendisi getiriyor bazen takmak istiyor cizdiriyor kiracak diye ödüm kopuyor zaten göremiyorum ☺️ 7 numara benimzki. Korneam ince oldugu icin cizdiremedimde artik cok agir geliyor gözlük.
(1,844 puan) tarafından
Benm korneam cok uygunmuş ama korkuyırum ameliyattan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlumda 13 aylık ama bazen yatakta telefonla oynarken falan yakın diye almak istiyor,yoksa hiç öyle bir problem olmadı canım bilmiyorum
(1,844 puan) tarafından
Yanına oturup oyın oynadığımzda istisnasız alıyor benmki ys
tarafından
Ayy bilemiyorum ki ilgisini çekiyor herhalde :) nerede ellenmeyecek şeyler varsa onu istiyorlar :)
(1,844 puan) tarafından
Kırsa eline falan bakar diye de korkuyorum
0 oy
tarafından
Bende o durumdayım ama sen kadar ileri değil 2,75 kucağıma alınca çıkartıyorum sonra geri takıyorum. Sürekli parmak izi yapmasından müzdaribim bende
(1,844 puan) tarafından
Senin iyiymiş ya bn gözlüksüz bi hiçim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 350 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 2cocuklu1anne (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 412 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyrazlina22 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
3 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
13 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,957 soru

24,378,924 cevap

348,559 kullanıcı

...