0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (7,787 puan) tarafından
Uyutmaya çalışırken benim içim geçmiş hanım uyumak yerine yaramazlık peşine düşmüş sonra da yanıma gelip anne bak diye uyandırdi ama gelene kadar her yere de o eller sürülmüş özellikle perdem ಡ ͜ ʖ ಡ

26 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aaaaaay tımarhaneye senin için yer ayırıyorum 

(1,831 puan) tarafından
Bayıldım yoruma sjsjjs
tarafından
:D ❤️
(7,787 puan) tarafından
Allah razı olsun (≧▽≦)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Az önce benimkide yapmış yeni ilkbhar temizliği yapmıştım:'(

(7,787 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım seninde :)
0 oy
tarafından
Ayyy trajedi  gibiii:) ama çok tatlı
(7,787 puan) tarafından
Ya sorma çok tatlı ( ꈍᴗꈍ) bir banyo yaptırdim apartman inledi Allah selamet versin hepsine
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Allah sabır versin bol bol. Ben olsam sanırım sinirden oturur ağlardım
(20,641 puan) tarafından
Kız çocuk bu yıkanır geçer ağlayacak ne var :)
(7,787 puan) tarafından
Ahahah yok ya ben hiç ağlamam üzmem kendimi yeter ki canı sağolsun ağlayıp zirlamasin başımda bana yeter (≧▽≦)
0 oy
(614 puan) tarafından
Ayy bayılıyorum böyle yaramaz çocuklara. Ben olsam gel hadi birlikte temizleyelim derdim :)
(614 puan) tarafından
Yeminle yaramaz çocuk hastasıyım ben. Yeğenimi de yaramazlığa alıştırmıştım bekarken.  Bizim gelin isyan ediyor hep senin yüzünden diye.  Düşün şu koca halimle çıkar koltuğun üstünde zıplardık yeğenimle. Akşama kadar dans ederdik :). Oğlum büyüsün onunla da yapacam
(7,787 puan) tarafından
Ayyy Allah seni iyi etsin valla herkes bana acıyan gözlerle bakıyor daha iki gün önce ablam Allah yardımcın olsun benim ki böyle.olsa bırak gezmeyi birlikte bakkala bile gidemem demişti (≧▽≦) bende sabrediyorum napayım bu günler de geçecek diye diye ömür tüketiyoruz
(614 puan) tarafından
Çocuğun karakteri bu değiştiremezsin mecbur ayak uyduracaksın. Sen de onunla yaramazlık yap ki tadını çıkarın hayatın. Ama dozunda olsun sonra kendi çikolatalı resimlerini atarsın buraya falan :))
Varlıklarına binlerce şükür olsun onlar da olmazsa nasıl nefes alacağız Allah aşkına. İyiki anne oldum iyiki annelyim. Varsın onların canı sağolsun
(7,787 puan) tarafından
He ya çok şükür Rabbime..  Yavrum olana kadar her gün ağlıyordum ben anne olamayacağım diye :) kızıma karşı çok sabırlıyim etrafımda dengesiz bir kaç kişi sen bu çocuğu döv bir kaç kere daha böyle olmaz dedi . Çocuk ya adı üstünde daha 2.5 yaşında. Kimsenin canına malına zarar vermedikten sonra ben çocuğuma kolay kolay kızmam . Rabbim herkese ahlak güzelliği versin yaptığı yaramazlıklar masum olduktan sonra çokta tın...
(614 puan) tarafından
Aynen öyle bacım. Şiddetle terbiye olmaz korkutarak çocuk büyütülmez. Yaramazsa senin çocuğun kime ne :) Derdini görmeyesin inşallah öperim bal yanağı
0 oy
(9,644 puan) tarafından
Ohaaa istemsizce güldümmmmmm:)))))))))))))))
(7,787 puan) tarafından
Gülme komşunaaaa gelmesin başına (≧▽≦)
0 oy
tarafından
Bakırköy'de yer ayirttim cnm bide şikayet ettim seni kafasin da huniyle gezen bir kadın var diye:))) gelir alırlar az bekle :))))
(7,787 puan) tarafından
Ahahahha Allah razı olsun ( ꈍᴗꈍ)
tarafından
:))))))
0 oy
(386 puan) tarafından
Amanınnn ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi :D Allah kolaylık versin canı sağolsun 
(7,787 puan) tarafından
He ya aynen öyle benim sinirlerim öldü herhalde (≧▽≦) aman canı sağolsun gerçekten temizlik dediğin yapılır yeter ki başımda ağlayıp zirlamasin ben her işi yaparım
(386 puan) tarafından
Benimkide aynı yine seninki çikolata sürmüş benimki her yeri bebek şampuanı yapmıştı yatak, halı, üstü başı sildikçe köpürüyordu asdgsafg birde rimelimle rujumu bulup koltuklara sürmüştü o daha kötü çıkmamıştı
(7,787 puan) tarafından
Ayyy kız  düşman dotune bak o zaman köpürdükce oturur ağlardım (≧▽≦)
(386 puan) tarafından
Valla bende bi yandan ağladım bi yandan söylendim bi hafta kokusu çıkmamıştı
0 oy
(840 puan) tarafından
Yhaaa cok tatlı benim kızım da buyusede keske oda yapsa 
(7,787 puan) tarafından
Kız ağzını hayra ac
0 oy
(2,671 puan) tarafından

Ahhh bebeğim daha fazla bakamıycam:unsure:

(7,787 puan) tarafından
Bakma bakma Çınar görmesin (≧▽≦)
(2,671 puan) tarafından
Çınar hayatta elini sokmaz kavanoza tek parmağını batırır bdjshdis
Tiksinir o böyle şeylerden
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Gazan mübarek olsunn
(7,787 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,951 puan) tarafından
Sen gözünü açtığında yüz ifadeni merak ettim masallah ya 
(7,787 puan) tarafından
Valla o an yerimden fırladım direkt ellerini kaldir havaya dedim yatak carsaflarina sürmesin diye (≧▽≦) giden gitti en azından kalan sağlar bizimle olsun dedim ( ꈍᴗꈍ)
(1,951 puan) tarafından
Kıyamam sana ya
0 oy
(752 puan) tarafından

Kız çikolatayı niye gözüne sürmüş o cimcime  ağız ve kenarı hadi tamam da te kaşında niye bulaşmış öyle nasıl yemek mis o :D yada makyaj tarzı bişey mi yapmak istedi acaba 

(7,787 puan) tarafından
Halası geçen akşam yanında maske yapmıştı kendine kesin onu uyguladi başka açıklaması yok ben fondöten kullanmam kolay kolay
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Kızın bir ilk yapmış hep biskolata erkeği mi olacak kızlardan da gayet olur demek istemiş :)))) sen önce onu ye sonra temizliğe giriş ❤

Aklıma ne geldi tam iftara misafir çağıracağım gün oğlanı babaya bırakmıştım sen tut çocuğa tükenmez kalem ver o da tüm koltukları maviye boyasın temizlicem diye canım çıkmıştı :)))

Canları sağolsunda temizlik kolay.. 
(7,787 puan) tarafından
Ayy seninki daha kötüymüş kız misafir stresi hiç bir şeye benzemiyor bak ben yıkadım kızı uyuttum mis gibi sakin kafa ile yaptım islerimi (◕ᴗ◕✿) Allah canlarını sağ etsin amaan gerisi boş
(1,413 puan) tarafından
Hiç sorma bi de 3 aile birden ağırlamıştım o gün
0 oy
tarafından
Yaaaaa tipe bak kız gözüyle yemiş seninki ahaahaha
(7,787 puan) tarafından
Halası geçen gün maske yapmıştı dedim acaba ona mi özendi (≧▽≦)
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Masayı güzelce silersin deterjanla bu prenseside bir duş aldirirsin perdelerde hop makinaya tamamdır canı sağ olsun annesi☺️
(7,787 puan) tarafından
Kesinlikle öyle (◕ᴗ◕✿) teşekkür ederim canım
0 oy
(135,751 puan) tarafından
kolay gelsin    
(7,787 puan) tarafından
Sağolasın
0 oy
(2,251 puan) tarafından

Benim miniğin de böyle yaramazlık yaptığı günlere geçmek istiyorum:)

(7,787 puan) tarafından
Kız güzel şeyler dile (✿^‿^)
0 oy
tarafından
Evt benim gelecekteki halim sjsjsj 
(7,787 puan) tarafından
Valla şimdiden Allah yardımcın olsun (≧▽≦)
tarafından
Sagol kizz olsun bee yeterki hayatimizda olsunlar evi talan etsinler sjsjsjs
0 oy
(7,453 puan) tarafından
Tövbeee gülmüyorum allahım ahahahahaha ama çok feci gözüde doymuş yavrunun :))
(7,787 puan) tarafından
Gülme bacım gelmesin başına (≧▽≦)
(7,453 puan) tarafından
Ay allah korusun bu ara çıldırtıyor zaten bunuda yaparsa kalpten giderim :))

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 736 göst.
0 oy
6 cevap 166 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 556 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 157 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu

411,674 soru

12,392,973 cevap

43,963 kullanıcı

Kategoriler

...