0 oy
181 göst.
Aile kategorisinde (22 puan) tarafından
Merhaba kızlar, canım o kadar sıkkın ki ne düşüneceğimi şaşırdım. 33 haftalık gebeyim eşimle severek evlendik fakat o kadar bebek istemesine rağmen elini bişeye atmıyor çok yoruldum eve misafir getiriyor, iş yapamadığım halde ona izah etmeme rağmen artık dolup taştım hüngür hüngür ağladım tartıştık oralı bile olmadı içim soğuyor böyle ve bu kaçıncı tartışma bilmiyorum kavgaya alışık değiliz ama ağırlaştığım hassas olduğum bu dönemde çok kavga ediyoruz bana destek olmasını istiyorum herşeyi parayla alamazsın manevi desteğine de ihtiyacım var diyorum nankör damgası yiyorum ben napıcam bana akıl verin :'( ve seferinde özür dileyip birkaç gün yardım edip bırakıyor offf off

3 Cevaplar

0 oy
(14,123 puan) tarafından
Allahbyardimcin olsun cnm valla benim esim de is yapmaz oyle bu konuda ama sorun yasamadik hic herkesin bir huyu var zorda kalmadigim surece bende bir sey beklemedim ama buyuk oglumla cok ilgulenir yukumu haffletir beni dinlendrr ki birlkte buyuttuk zaten aile uzak olunca en buyuk destekci esler oluyor guzellikle anlat konusun kavga da cozum degilki biraz da hormonlar tbi insani daha cok etkiliyor
(22 puan) tarafından
Ah sormayın ben böyle değildim herşeye ağlıyorum ama o da bunun farkında niye beni anlamak istemiyor bilmiyorum Allah hepimize yardım etsin
(14,123 puan) tarafından
Hamikeyken hic unutmam ekmek arasi yapmistim esime simdi yemiyim demisti nasil aglamistim:) hormonlar fena oluyor yani ama yinede guzellikle isteklerini konusun kavga da cozum degil kendini de bebiside strese sokmaktan baska bir seye yaramiyor malsef
(22 puan) tarafından
Teşekkürler canım inşallah bulucaz yolunu bakalım
(14,123 puan) tarafından
Insallah  canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tatlı dille yorgun olduğunu söyle 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 227 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
30 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine 123 (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 321 göst.
25 Kasım 2020 Aile kategorisinde Canan34 (11 puan) tarafından soruldu

405,664 soru

12,155,221 cevap

36,589 kullanıcı

...