0 oy
265 göst.
Aile kategorisinde (1,745 puan) tarafından
Kafayı yiyecek bebeğim hiç durmuyor be bebişe tam yeteniliyorum ne ev işine ne yemeğe ne kendime ne de eşime delircem her yer her yerde akıl verin banaaaa

5 Cevaplar

+1 oy
(3,267 puan) tarafından
Yetişmek diye bisey yok. Elinden geleni yapmak var 
(14,125 puan) tarafından
Arti sana  biraz duzene girene kdr boyle her yer mukemmel olmk zorunda dgl stres yapma oldgu kdr
(1,745 puan) tarafından
Elimden hiçbir şey gelmiyor o zaman
(3,267 puan) tarafından
Bacım bende 2 bebe var bazen yemek kalıyor bazen bulaşık adamın yüzüne doğru düzgün baktığım zaten yok. Ne yapayım bende kulum bende insanım çabalıyoruz değil mi sonuç olarak olan olmayan ne varsa hakkındır annesin ve bebeğin var.
(14,125 puan) tarafından
Canim once sakin ol cocuklarinla ve esinle ilgilen her seyi dort dortluk yapmak zorunda dglsin ki bazen yeri gwliyo makarna yaoyrm hemen bazen yeri geliyor 2 gun 3 gun supurmuyorum duzene girene kdr boyle onceligim cocuklarim ve esim onlarin ilgisini eksik brkmyrm
tarafından
Cocugun temizlikten onemli dgil baci yapma bebeyle ugras esin geldimi ustten temizleyi ver kendini yıpratmaya değmez:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yetistigin kadarini yap olur oyle zamanlar
0 oy
(865 puan) tarafından
Sakin kal önce bebeğin düzeni sonra işler ben doğduğundan beri gündüz sadece yemek yapabiliyorum ev işi akşam uyuduktan sonra :) 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım malesef olduğu kadar olmadığı kader de geç bebisler  biraz büyüyünce rahat edecez ins
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Emin ol kimse mükemmel ilerlemiyor her zaman önceliğin bebeğinle ilgilenmek olsun onun ihtiyaçları giderilsin gerisi kalsa da olur. Yanlız olmadığını bil bir çok anne aynı durumda. Eş desteği çok önemli takma kafana elbet bu günlerde geçecek.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 472 göst.
13 Haziran 2024 Aile kategorisinde Nare88 (188 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 673 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde BusraC (825 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 283 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde BusraC (825 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 274 göst.