0 oy
79 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Bizim burda inek sutu satan abla var ondn alicm ama 6 aydan snra denedm birkac kere cicibebeyle olsn yemedi 2 ay oncegene vermstm gene yemedi tukuruyor anne sutuyle besliyorum dogdugundan beri komsum diyorki alistir emsedebende sutten kesicem 4 veya 5 aya ozmn vermek istyrm hem ozmn benim sutumu icmedgnden onu icer diye dusunuyrm acikcasi emiyor diye sut alipta icirmedim ama sutten kesince saglikli olmk icin icmesi lzm herseyi sevdiriyorum ama sutu sevdiremiyrm sekerile koysam yapsam isitsamda icmiyor 

1 cevap

0 oy
(331 puan) tarafından
Süt bağırsaklarda geçirgenliğe sebep oluyor. Sonra zararlı mikroorganizmalar vücuda geçiyor. hastalıklara karşı bağışıklık azalıyor ve otoimmün hastalıklar ortaya çıkıyor. Ben liseye kadar süt içtim hastalıklardan kurtulamadım ama üniversitede  içmedim bağışıklığım daha güçlüydü. Yoğurt kefir ayran peynir bunlardan ayrı tabiki. Bunlar çok faydalı. Bebeğinizi en az 2 yaşa kadar sütten kesmeyeceğinizi umuyorum ve dua ediyorum. Keşke benim bebeğim de emseydi de tek derdim inek sütünü beğendirmek olsaydı. 
tarafından
Ah cnm 2 yasina kadar emziricektim hamile oldugumu ogrendm emzirebildgm kadar emziricm genede doktorum emzir dedi kiyamiyorum simdi kes diyen var asla kiyamiyorum
(331 puan) tarafından
Emziremeye devam etmeni öneririm 7-8. Ayda falan colostrum geliyor bebeğin ondan da faydalanır inşAllah bolca gelsin hatta bolca süt sağ colostrumu at buzluğa bebeğin doğunca ona takviye yaparsın bir de buzlukta 4 aydan fazla durabilir anne sütü yine de siz iyice araştırın 9 ay diyen makaleler bile var ama siz 3-4 aydan fazla bekletmeyin derim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 242 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,173 göst.
0 oy
8 cevap 247 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.

408,235 soru