0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
Kizlar bebegim 6 buçuk aylik yaklaşık 1 2 aydır benimle uyuyo esim askerde gelmsne 1 ay kaldı bu sorun yartrmi  şimdi niye yanına alıştırdın diye sorcam olursnz geceleri uyurken korkuyor aglyodu bende ynma alıp ninni masal falan söleyip öyle uyutuydum buna alıştı beşikte yatmak istemiyor napmaliyim hadi esim geldi diyelim o çok deli yatar haytta 3 umuz yatamyz ayrı yatsak aramıza soğukluk girer esim ayrı yatmaya alışır napcam bilmiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Ayrı yatınca soğukluk girer i ninelerimiz uydurmuş bence:)) simdiden beşiğinde uyut ya da yataginda uyut beşiğine yatir tekrar
-Reklam-
0 oy
(7,654 puan) tarafından

Ayrı yatınca soğukluk girer i ninelerimiz uydurmuş bence:)) simdiden beşiğinde uyut ya da yataginda uyut beşiğine yatir tekrar

0 oy
(1,523 puan) tarafından
51 gün oldu doğum yapalı eşimle ayrı yatıyoruz soğukluk yok Allah'a şükür
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Ayrı yatarsa uzaklaşır diye bişey yok bence sadce bu erkekler için bahane ben kışın hep ayrı yatiyorm ama hiç de sogumadik aksine dha yakin oluyoruz izluyorz birbirimizi arada özlem çok iyidir 
0 oy
(20 puan) tarafından
Yanınızda ninni falan söyleyip uyutsaniz bile uyuduğunda besigine koymaliydiniz. Önemli olan yaninizda uyutmasi degil de uyuyunca yerine koymanız zamanla alışacaktır. Ama her uyuduğunda besiginde olmalı. 
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Ayrı yatınca soğukluk mu giriyor ne saçma 8 ay olcak ayrı yatıyoz oğlumla ystıyorum soguk falan değiliz valla bu günler bidaha gelmicek elbet odasında yatıcak cocuk zaten nasıl rahat ve mutluysa rahatsa öyle yap korkuyormuş bebek kocamla yatıcam diye el kadar bebeği huzursuz etmem hiç önce bebeğin rahatını düşün derim sen bilirsin tabi 
0 oy
(5,405 puan) tarafından
Biz 3 aydır kocamla ayrı yatıyoruz hamileyim diye 12. Haftadan sonra ayırdım. Gayet iyiyiz =)) ama şimdi çocuk için yatak ayrılmaz hem öyle alışmasın sen şimdiden yerine koy  bir iki ağlar alışır 
0 oy
tarafından
Benimkide aynıydı uykusu gelince beşiğine koyup orda uyuttum hep hiç alıştırmadım sonra yanıma gece bile alıp yedirip geri oraya koydum alıştı benimki
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Ben dusuncene katiliyorum, bende esime dedim alissin bak ayri yata yata sogukluk girecek dedim ama sagolsun bebisimiz besikte yatmiyor seninki gibi...ucumuz yatiyoruz ama cogu zaman ya brn ya babasi salona gidiyoruz uyuyunca.
0 oy
(13,094 puan) tarafından
11 aylık hala benle uyuyor bakalım biz ne zaman gececz beşiğe 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
11 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 235 göst.