Uzun zaman oldu pek girmiyorum eskisi gibi eskiden takardım aama şimdi ise zerre umrum olmaz bu hayatı kimse için değil kendiniz için yaşayın diyolar doğru söz
Benim cok sevdigim 3-4 kisi var, normal hayatimda da gorusebilecegim, ayri bir muhabbetimin oldugu kiymet verdigim. Onlarla ilgili birsey olsa takarim tabiki cunku muhabbetim burdan ibaret degil.
Digerleri de zerre umrum olmaz
Benim için sıradan bir uygulama olsada bir olmasada ne hikmetse bu aralar fazla çekmeyen var dur bakalım hayırlısı.
Ben normalde gebelik sayfasında bir yıl oldu kayıtlı kullaniciyim ama gebelik dışı sohbet i yeni keşfettim sardı bu ortam açıkçası .kimse kimseyi bilmiyor dertlese biliyon kafan dağılıyor ki benim gibi dışarı çıkmayan eşi ne tarafindan kıskanılan erkeklerin öküz gibi bakt iş gi bir köyde yasiyoruz arkadaş ortamı gezilecek yer olmayanlar için burası çok güzel dertleşme yeri . Ama kimseyi merak da etmiyorum kimmiş güzel mi çirkin mi hiç ilgilenmiyorum valla. Benim de anlamadığım su nickini tanınmamak için farklı bişey açıyor ama resim paylaşılıyor beni merak edenler için diye yahu burdaki insanlara nasıl güveniyorsunuz erkek de olabilir şüphesi bir alde hep var biri hesap açsa soru sorsa sen fakesin erkek de olabilirsin deniliyor ee resim atınca o şüpheler nereye gidiyor aklım da deli sorular . Ben sosyal medyaya hiç givenmiyorum insanlara hiç güvenemiyorum insanoğlu çiğ süt emmiş derler sonuçta ekran alıp resimi kaydetmemeyeckleri bilemeyiz ne malum paylaşmayın kendinizi buralarda kimseyi tanımıyorsunuz kimden zarar geleceğini bilemezsiniz bacilar
408,573 soru
12,276,708 cevap
37,781 kullanıcı