0 oy
363 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Kızlar yufkam var ama yemek yapıyım dedim ama ne yapsam bilemedim eşim öyle çıtır çıtır sevmiyo beyti filan yapmıştım önceden ama:ermm:

10 Cevaplar

0 oy
(1,089 puan) tarafından
Perde pilavı yapabilirsin 
tarafından
Yenibaharım yok kız başka bişey koysam ? Hmm deneyim bakalım ağır olmuyo dimi canım?
(1,089 puan) tarafından
Canım yenibaharsiz olmaz tavuklu pilavdan farkı iç pilav olması yeni baharlı olmssi
tarafından
Hmm alıyım kuzum o zaman ben daha hiç yenibahar almadım eve :D
(1,089 puan) tarafından
Güzel bı baharat dolma içini hazirlarkende kullanıyorum ben limon alınca midye gibi oluyor tavsiye ederim midye severmisin bilmem ama :D onun pilavida yenibaharli ya
tarafından
Midye pek aramam alışkın olmadığım için ama güzel oluyo hamile emziriyosn bilmem ne yemedim hiç doğru düzgün :) şuan olsada yesek :) annem dolmalarda kullanırdı evet canım ama dolmayada hiç atmadım alıyım ben onu dur :) öyle miymiş bilmiyodum bak :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben kahvaltida  yufkali yumurta yapyrm borek gbi oluyorrr sahane oluyor
tarafından
Tava böreği gözleme filan yapıyorum ama yemek yapıyım dedim bu seferde yufkalı yumurta nasıl oluyo acaba
tarafından
Yufkalari kucuk kucuk doğruyorum yagdaa donderiyorum sonra kizarinca yumurtalarini kiriyorum  karıştırıyorum   pisiyor iyice borek gibi oluyor kahvaltida devamli yaparm
tarafından
Hmm hiç yapmadım öyle bende hep tava böreği veya gözleme gibi yapıyodum kahvaltıya deneyim bakalım :) teşekkürler
tarafından
Dene mutlaka begeneceksinizzz
tarafından
Tamamdır yarın denicem :)
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Bulgur pilavı yap üstüne dök ayran turşu yiyin ne güzel olur
tarafından
Ay benimde hamileydim emziriyorum diye tutamadım bu senede çok fazla tutamadım benim oğlan çok zorladı beni çok sinirli yorgun oluyodum sahuru yapamıyodum kız bende ankaradayım batıkentteyim sen nerdesin
(1,257 puan) tarafından
Benim kızımda haziranda 3 yaş oluyor ablası 3 hamileyken tutamamıştım bu sene3 aylar tutmak nasip oldu sende tutarsın inşallah 20 yaşında oglum var 13 yaşında da bi kızım daha var 38 yaşındayım ben çocuklar yardımcı oluyorlar bana mamakta oturuyorum cok uzakmışız ya
tarafından
Ablam ben daha küçükmüşüm senden  senin maşallah büyümüşler benim oğlan 23aylık bende 27 yaşındayım :) baya uzakmışız hemde :( tüh ama belki bu tarafa gelir taşınırsınız mamak çok kalabalık ya
(1,257 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın yavrunu kuzum keşke 20 yıldır mamaktayız bende taşınmak istiyorum aslında çok ic iceyiz ama eşim gitmez çocuklarda burda büyüdü olaysız gün gecmez burda malesef
tarafından
Amin abla çok sağol evet o yüzden dedim bende :(
0 oy
tarafından
et sote yada tavuk sote gibi birsey yap iclerine garniturde ekleyebilirsin. onlari yufkayla tek porsiyon olacak sekilde pisir uzerine besamel sos ekle firinla
tarafından
Hmm deneyim teşekkürler :)
(1,110 puan) tarafından
Öyle biraz daha ugrastiiryo besmel sos filan :d ben direk tavuk sote yapıyorum yufkaya durum yapıp tere yağında tavada arkalı önlü hafif kızartıyoruz öyle de çok basit ve güzel oluyo
tarafından
o da guzelmis evet benmki yufka kizarinca yiyemiyor ama kendime denerim :)
tarafından
Hmm deneyim canım onuda aslında yemek yapmayı uğraşmayı çok severim ama benim oğlan malum durmuyo hiç ve Üstüne fazla yoruluyorum malum :)
0 oy
tarafından
tavuklu sultan kebabı 
tarafından
Canım o uğraştırıyo biraz sanki :) benim küçük oğlan var hiç yerinde durmayan 23 aylık
0 oy
(662 puan) tarafından
Beyti yap ya hep aklımda bı yapamadim
tarafından
Öylede çok yağlı oluyo diyo eşim fazla salçalıda sevmiyo aman biraz huylu :(
(662 puan) tarafından
Sende başka bişey yaparsın cnm yemek mi yok bulursun bisey
tarafından
İşte bi sorayım dedim bende canım o yüzden :)
(662 puan) tarafından
Anladım cnm bulamadın mi onu soruyorum
tarafından
Buldumda emin olamadım buraya soruyum dedim canım
0 oy
(589 puan) tarafından
 Adı ne bilmiyorum ama tavuklu yada etle sote gibi yapılıyor kase içine yufka koyup içine soteden koyup üstünü kapatıp tepsiye diziyor üstüne kaşar dökülüyor az sulu yapabilirsn
tarafından
Onu görmüştüm ama çok uğraştırır diye yapmamıştım sultan kebabıydı sanırım
(589 puan) tarafından
Kendince yorumla bence ben öyle yaparım genelde
(4,693 puan) tarafından
Sultan kebabı :)
tarafından
Bende bazen öyle yapıyorm canım :)
0 oy
(16,363 puan) tarafından
Sosyete mantisi yapabilirsin. 
tarafından
Kuru olmuyo mu kuzum o sanki ben çok severim öyle çıtır çıtır ama eşimde aksine hiç sevmiyo sonrada bana hep kendi sevdiğin gibi yapıyosn diyo:)
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Sultan kebabı pacanga böreği falan olabilir ama Sultan kebabı favorim perde pilavı da olabilir 
tarafından
O zaman ben kesin bi sultan kebabı denemem lazım önceki yorumlardada söylenmişti ama biraz uğraştırıyo :)perde pilavıda hiç yapmadım canım
(4,693 puan) tarafından
Yok kiz sultan kebabı çokta yormuyor insanı bence
0 oy
(3,107 puan) tarafından
Garnitur tavukla yemek yapıp kasenjn jcine yufkanin 4 de birini serip icine yemeği koy kapat ters çevir fırın tepsisine. Üzerine kasar dök. Çok güzel oluyor tarifi vardi ama adını unutum nefis yemek tariflerind3
tarafından
Sultan kebabı canım dediğin herkes bunu söylüyor deneyeceğim bende :)
(3,107 puan) tarafından
Aa sagol ben de bakıp yapayım tekrar :)

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 383 göst.
17 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu