0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (1,709 puan) tarafından
Kizlar etden cok sıkıldık , sebzede evde yok, biraz kıyma var sebzesiz ne yapa bilirim , cok vakit almayan yemek tarifi vere bilirmisiniz , ağrılarımda var, 2de çılgın çocukla  uğrastırıcı olmayan yemek tarifleri lütfen

7 Cevaplar

+1 oy
(12,384 puan) tarafından
baklagil pişir. khru fasulye, nohut, mercimek...yaptığın her yemek etsiz de pişer
(1,709 puan) tarafından
Teşekkurler . Gec donus etdim kusra bakmayin
(12,384 puan) tarafından
geç olsun güç olmasın :)
(1,709 puan) tarafından
Bu oenriekr sayesinde gqc olmaz canim çok kişi onem vermis yazmış bi çok tarof cok tesekkurler hepinize
-Reklam-
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Yani kıyma tek varsa çorba olur kıymalı şehriye yada köfte olur sebzeli deseydin patates oturtma derdim patlıcan oturtma derdim
(1,709 puan) tarafından
İste yoktu sebzeler. Soruyu sorup burdan cikmisin ansil olduda aklima gelmedi 4 gündür yoktum buralarda
0 oy
(564 puan) tarafından
Sebze yok etten sıkıldın bir tarhana çorbası yanına makarna ustune Kıymalı sos yapabilirsin bide salata tamamdır olmadı çay koy kızartma yap 
(1,709 puan) tarafından
Çok tesekkurler canim :)
0 oy
(12,432 puan) tarafından
Patates varsa kıymalı patates yap. Yada patates oturtma yap
(1,709 puan) tarafından
Çok teskurler canim
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Valla şükürler olsun herşey var ama hiç bişey yapasim yok yapamıyorum da zaten ikinci bebeğim beni çok yıprattı daha 5 ayda bu haldeyim günlerdir uyku yok ağlıyor sürekli ağlıyor bende ağlıyorum artık 
(1,709 puan) tarafından
Allah yardımcın olaun tek basina bakiyosun galiba. Buyuk kaç yas
0 oy
(161 puan) tarafından
Mercimek köftesi olabilir fırında patates olabilir üzerine bütün sogan koyarsanız çok güzel oluyor bulgur pilavı cacık da olabilr 
(1,709 puan) tarafından
Cokk tesekkurler  aertık burdan menu seçeceğim kesinlikle ))
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Yoğurtlu makarna mercimekli köfte menemen kahvaltı tarzı soğanlı yumurta esim kahvaltı seviyor bazen yapıyorum ıspanaklı yumurta güzel oluyor ıspanak sade sevmeyene şehriye çorbası  fırına patates atabilir sn yada patlıcan sogan biber salatası yapabılrsn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
12 Aralık 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (4,226 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 339 göst.
0 oy
4 cevap 58 göst.
0 oy
7 cevap 112 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu

407,661 soru