0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar. Dün eşimle bir filme gittik çokta güzeldi. Çıktıktan sonra filmi yorumladık birbirimize eşimde bir karakter için rolde ki eşine fazla güzel kızı dedi. Ve bende şaşırdım birazda kızdım açıkçası haliyle tatlı bir tepki gösterdim. Çok saçma geldi bir an sizci olsanız ne yapardınız nasıl davranırdınız? 

16 Cevaplar

+1 oy
(2,692 puan) tarafından
A a kimse sorun yapmıyormuş çok şaşırdım. Film deyip geçiyoruz da oradaki kadın animasyon değil sonuçta kanlı canlı gerçek bir kadın. Ha ona güzel demiş ha yan masadaki kadın ne kadar güzel ya, demiş. Bu normal mi? İnsani olarak görmüş güzelliğini farketmiş olabilir ama eşine söylemesi çok yanlış bence.

Biz de farkedebiliriz, ünlü ya da ünsüz ama eli yüzü düzgün yakışıklı adamları. Gelip ballandırarak kocana anlatmazsın yani. 
tarafından
Şükür sonunda bu yorumu okuyabildim :/ :)))
(2,692 puan) tarafından
Canım, yakışıklı güzel alımlı insan her yerde var, görmesin farketmesin demek saçma evet. Misal kadın doktora gidiyorsun çok güzel biri, tatlı tatlı konuşuyor gülüyor, benim de dikkatimi çekiyor, e eşimde farkediyordur tamam, ama orda bitti yani. Çıkınca bana ne kadar güzel demesi saçma olur. Asker arkadaşı değilim da karısıyım onun. Kimle ne konuşacağını bilmesi lazım. Farket sus. Muhabbeti olmamalı yani.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya bunda kızacak ne var Allah aşkına :) ben olsam napıcam kıza güzel bulduysam evet aşkım baya güzeldi derim. Güzel bulmadıysam tüpüm değil derim:D
tarafından
Bende yarı şaka yarı ciddi dalgaya aldım ama kızmadım da değil açıkçası
(4,243 puan) tarafından
:)))) hic sanki filmde oynayan da benim eşimi görse sümük  atacak:))
tarafından
Ahahah:))))) doğru valla
tarafından
Ciddi olsun zaten :) yani bi insan evlendi diye güzellik algısı kaybolacak diye birşey yok ki. Mesela ben dwayne Johnson ı çok beğenirim. :) Eşim de bilir. O da şakira yı çok sever. Arada hoşuna gitsin diye kızıyormuş gibi yaparım :D ama mesela önüne 50 tane Dwayne Johnson koysalar kocamın saç teli etmez :)
0 oy
tarafından
Bence hic umursama erkekler bunu umursadigin zaman cirkin olan kiza bile guzel diyiyor ustlemis oluyor yani kiskandirmis
tarafından
Yok umursamadım valla bende başka erkek karaktere yakışıklıymış dedim o bozuldu :))
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Canım bunda kızacak ne var  ki film sonuçta boşver güzel se güzeldir ama senin karın benim derim geçerim 
tarafından
Öyle yaptım ama açıkçası dikkat etmesine kızdım biraz
(1,757 puan) tarafından
O zaman ben eşimi öldürmem lazım ona inat bende adamlara diyorum kuduruyo
0 oy
tarafından
Olabilir yani ,bende bazen dizideki adamlar için yapıyorum bu yorumu.guzele güzel denir yani:) 
0 oy
tarafından
güzelde.guzel demis.cok hosuna gitmis garibimin salla erkekler i fazla.ciddiye almamak.lazim
0 oy
tarafından
Ya bende bunu anlamıyorum. Güzele güzel demiş, çok normal. Dünyanın en güzel kadını sensin Adriana Lima kim diyen yalancı tiplerden olmasını mı tercih ederdin :D
0 oy
tarafından
Oda bişey mi benim ki erkekten kadına geçmiş ama hayatımda selin ciğerci kadar güzel bir kadın görmedim dedi gözlerime baka baka :):):) bende 3 gün boyunca selin ciğerci in fotosunu attım al ozlemissindjr diye hahahahah
tarafından
Ahahah :))) bu daha riskliymiş valla:)
tarafından
Hemde nasıl :):);) bide ben ölürsem oğluma adımı vur dedi .. bende çok saçma sen kocamsin o oğlum ben vurmam dedim .. zehirlenmisti kaynak zehri ..... Sen öleydin ben  senin adını vururdum kızıma dedi ... Bir hafta konuşmadım :):) jeton düşmüyor biraz patavatsız :):)
0 oy
(913 puan) tarafından
Ya erkekler biraz çocuk gibi benim esimde geziyorduk arkada bir gurup yabancı kız vardı bi tabela da da ingilizce aciklama vardı benimki dikkat çekecek ya onu okumaya başladı bende dalga gectim kızları görünce nasıl şakımaya başladın bülbül gibi yanimda ingiliz var zannetim filan diye o da güldü geçti ama bazen de sacma şeyleri kıskanırım bende böyle bi degisigim :D
0 oy
(850 puan) tarafından
Ya eşimden önce ben diyorum kız çok güzel değil miydi ya felan diye..şimdi gerçekler var güzelse güzeldir bu demek değil ki sizi çirkin buluyor..hani dikkat etmiş diye düşünebilirsiniz ama ben de özellikle bakmam ama güzel ya da yakışıklı birini de farkediyorsun güzelmiş ya da yakışıklıymış diye..sonra maşallah diyorum geçiyorum..
0 oy
(14,428 puan) tarafından
Kıskanacak bişi bulamayınca bennnnn 
(1,092 puan) tarafından
Ahshshs keşke artı verebilsem :D
0 oy
(2,159 puan) tarafından

Bende önceden kızardım da artık hiç takımıyorum Valla bende bazen dizidekilere aa ne yakışıklı diyorum:O

0 oy
tarafından
Bende ters teperdi. Yani sonuçta çizgi film değil ya kadina güzel diyo ben kızarım
0 oy
(907 puan) tarafından
Bunda bir sey yok, guzele guzel yakisikliya yakisikli denir.Bende bazi artisleri cok yakisikli bulurum ama eaimden kiymetli degiller hani )) 
0 oy
(7,627 puan) tarafından
Sen hiçmi dizideki veya filmdeki bir adamı yakışıklı bulmuyorsun yakışıklı diye ona ilgimi duyuyorsun hemen yani öyle düşün.
tarafından
Tabiki de buluyorum ama eşime saygımdan söylemiyorum. Siz söylüyor musunuz?
(7,627 puan) tarafından
Söyledi diye kadına ulaşacak hali yok:))) arkadaş veya komşu için dese sorun tabi ama ulaşılmaz biri için demiş buna takılmak saçma.
0 oy
(563 puan) tarafından
Bence Bi insanın eşine öyle demesi hiç hoş degil. Benim kocam söylese cok kırılırdım kızardım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 410 göst.
10 Ocak 2023 Aile kategorisinde Esra3737 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 703 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,289 göst.
9 Ocak 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 143 göst.
5 Nisan 2021 Aile kategorisinde Kenanveannesi (451 puan) tarafından soruldu

381,025 soru

11,407,103 cevap

34,943 kullanıcı

...