0 oy
236 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,521 puan) tarafından
2 ay felan kalacaz. Kizim 1 yaşına girecek. Gunkuk evde bile eline bisiler verince yesin diye ust bas kalmıyor. Yazlik tisortler aldim alt ince pijamalar aldim dugun icin  kiyafet aldim kendime ona derkeeenn bavul dolduuu... Uçak yolculuğu olacaj bu arada nasi ayarlasam bi valiz daha ayarlasam sıkıntı olurmu agirlik fazla olunca oara alıyorlar galiba yanima sirt cabtami alacam mama sicak su felan olacak. Kizimla tek gidiyorum kizlar uzun kalinca siz neler aliyorsunuz yaniniza bebk icin. Ucak yilucugu olmasa sıkıntı yok da işte. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim kısmetse bizde bu yaz düşünüyoruz memlekete gitmeyi bizim de esyalar çok öncesinde kargoya verixez eşyalari biz de sadece bagaj hakki kadar alcaz ucaga 
(1,521 puan) tarafından
Oda mantikli aslinda kargo ne kadra tutar acaba
tarafından
Kuzu kilo ya bağlı. 40 kiloya yakin 200 civarı aras kargo. Tabi kolinin bavulun büyüklüğü uzunlugu ne kadar yer kapladığı hepsi önemli
(1,521 puan) tarafından
Hii anladim canimm.
(1,521 puan) tarafından
Hii anladim canimm. Bakalim halledecem bi sekilfe
-Reklam-
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Çok fazla abartma canım bende 1.5 aylık Adana'ya gitmiştim ilk yolculuk çocukla tecrübesizdim ne varsa aldım iki Koca bavul ve boşuna taşımışım çocuğunu giymedi 
(213 puan) tarafından
Bnde bayramda gidiyorum inşallah güzel memleketime :))
(4,096 puan) tarafından
Git git ☺️ bende bayramda gitmek istiyorum bakalım inşallah giderim ☺️☺️
(1,521 puan) tarafından
2 aylıkken kaka harici kirlerecek bisi yoktu simdi ek guda aliyor canim eline meyve veriyirm yerlerde surunuyo batiriyor
(213 puan) tarafından
İnşallah kuzum :))
0 oy
tarafından
Senin için 15 kızın icin 10 kilo alıyorlar öyle hatırlıyorum. Sırt çantasının kilosuna bakılmıyor. Ama içindeki su miktarına bişey diyebilirler. 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Ben anneme 1 aylığına gelirken 1 koca valiz 2 çanta alıyorum sığmıyo poşetlere koyuyorum :D uçak ekstra masraf ama mecbur alıcaksan ödicen parayı başka çare de yok
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Kilo hayli hayli yeter sen taşıyabilirsen sorun olmaz. 15kg senin hakkın 10kg bebeğin hakkı 8 kg kabin bagajı yeterlidir sana
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Vakumlu poşetler bavul için çok ideal cnm
0 oy
(11,216 puan) tarafından
8 kiloda kabin hakkin var. kabin boy valize de kiyabilirsin
(1,521 puan) tarafından
2 parca olmasi sorun olmaz demi valiz arti anne bebek cantasi
(11,216 puan) tarafından
hyr canim o cantani tabiki yanina alican o ayri. kabin valiz ayri
(1,521 puan) tarafından
Bbk arabası da olacak
(11,216 puan) tarafından
canim onlar ayri. hangi sirket gir sitesine oku yazio zaten sirt cantan , laptop , bebek arabasi bunlar kilona dahil dgl
(1,521 puan) tarafından
Bi bakayim cnaim sagol.. Acemilij iste
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Otobüsle gönder erkenden
(1,521 puan) tarafından
Aktarma var canim bulunduğum yerden memlekete
0 oy
(5,221 puan) tarafından
Geçwn yaz 23kilo olmuş bavullar para ödedik 90lira mı ne üstelik çoğu kıyafeti almamıştım bile hep ordan yeni kıyafet almıştım kızıma bu senede muhtemelen böyle olacak yanlış hatırlamıyosam 15kilo hakkımız vardı onu hertürlü geçeriz geçiliyo yani
(5,221 puan) tarafından
Kız 15değil 25kiloydu hak 33kiloye 90 vermiştik çok diil zaten kaç kez gidiyorız
(1,521 puan) tarafından
Kilo basi 10 lira almislar
0 oy
tarafından
Bir haftadır izmirdeyim canım iki bavulla geldim ben kizimlayim sadece sen iki ay diyosun bir bavul daha al bence 
(1,521 puan) tarafından
Agurlik sinirlamasindan sıkıntı olur diye

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 738 göst.
29 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Krizantem (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
+5 oy
20 cevap 788 göst.