+5 oy
763 göst.
Diğer kategorisinde (1,811 puan) tarafından
Belki size çok basit gelecek ama otizmli oğlum (4 yaş) bugün ilk defa 1 tabak patatesli tavuklu pilav yedi kızlar o kada3 mutluyum ki anlatamam yıllarımı verdim bu konuda kendimi parçaladım kaç yıl seçici 7 8 çeşit yemek anca yerdi bugün tavukta yedik şükür paylaşacak kimseyi bulamadım sjsjs sizinle paylasiyim dedim :)

20 Cevaplar

0 oy
(4,361 puan) tarafından

Otizm değil oğlum ama çok seçici. Yemek yemesinin nasıl mutlu ettiğini çok iyi anlıyorum :). Yemeyen bebek gerçekten zor. İlerleme kaydetmiş olmanıza sevindim. Darısı bize..

(1,811 puan) tarafından
1 aydır gittiğimiz özel eğitimde bu konuda yardım alıyoruz hocamız çok yardımcı oldu sağolsun .  İlk önce yemeğe dokunmasını sağladı sonra ellerini ağzına götürdük tadına baksın diye . Yemeklerle vıcık vıcık dokunduruyorum . Evin kokusunu deterjan kokusunu değiştiriyorum sürekli.  Soğan sarımsak da yemezdi yemeklerde artık çok seviyor . Hocamızın tavsiyesi size de belki fikir olur canım . Koku algısını açmak gerekiyormuş çocukların
(4,361 puan) tarafından
Bizimki çorba içer taneli değilse pilav et köfte tavuk yer şükür yumurta beyazı bs ama sulu be taneli yemek sevmiyor. Soğan falan ayırt etmez de. İşte sulu yemek yemeyince ya da taneli çorba içmeyince baya kısıtlı oluyor seçenekler
-Reklam-
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Maşallah kuzuma Rabbim devamını getirsin ❤️
(1,811 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederiz canım
0 oy
(136 puan) tarafından
Niye basit gelsin ki canım anne olan anlar halinden maşallah rabbim daim etsin inşallah:)
(1,811 puan) tarafından
Ayy ne biliyim bacım çok teşekkür ederiz ❤️
0 oy
(14,490 puan) tarafından
Neden basit gelsin neden♥️ 

Rabbim hep sevindirin inşallah ♥️
(1,811 puan) tarafından
Aminn canım çok teşekkür ederiz inşallah başarıcaz ❤️
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Ay bu çocuklar yemek yiyince nasıl mutlu oluyoruz yaaa bugün benim kızımda dolu dolu yeşil mercimekli pilav yedi ben de o kadar sevindim ki :) 

Maşallah bütün yavrularımıza, istahları daim olsun ❤️
(1,811 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni ayy bu cocuklae neden böyle valla aç kalmaya razıyız yeterki yesinler ❤️
0 oy
(5,087 puan) tarafından
Afiyet bal şifa olsun nice yemek keşifleri olur inşallah ❤️
(1,811 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz canım ❤️
0 oy
(16,104 puan) tarafından
Devamı gelir inşallah ❤️ nazar değmesin 
(1,811 puan) tarafından
Amin inşallah canım maşallah diyim de :) ❤️
0 oy
(443 puan) tarafından
Anayız biz ana tabiki sevinecegiz darısı da diğer yemeklere inşAllah canım :)
0 oy
(712 puan) tarafından
Bir anne için basit olabilir mi hiç :)  çok sevindim inşallah hep böyle gider maşallah minik kuzuya :) 
0 oy
(3,606 puan) tarafından
Maşaallah annesi ♥️ yemek yediğine bile sevinen bir annesi olduğu için oğlun o kadar şanslı ki. Farklı olup böyle ilgili anneye sahip olmak, hayatın ona verdiği en güzel şanslardan ☺️ dilerim en yakın zamanda akrabalarına yetişir, onlar gibi olur.
(1,811 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim canım ömrümden ömür gitti yıllarca çok şükür bu günlere ❤️
0 oy
(6,343 puan) tarafından
Maşallah Rabb im hep böyle mutlu etsin
0 oy
(10,687 puan) tarafından
afiyet olsun, yarasın :) 
0 oy
(1,626 puan) tarafından
Okurken duygulandım vallaha çoookk sevindim afiyet şifa olsun inşallah yaptığın bütün yemekleri yer bundan sonra ☺️
0 oy
(4,681 puan) tarafından
Maşaallah afiyet olsun Allah devamını da nasip etsin  :)
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Annelik işte ya :)))rabbim iştahını açsın bol bol yesin inşallah devamı gelsin 
0 oy
(18,262 puan) tarafından
Çok şükür allaha. Daha farklı farklı.lezzetleri de yer inşallah minnoş ☺️ 
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun ohhh ☺️
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Maşallah, afiyet şifa olsun :) bilmediğimden soruyorum bu bir gelişme galiba. Otizm tamamen geçebiliyor mu? Nasıl oluyor? 
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Ne güzel yaptın paylaşmakla ben anne değilim ama kedim var bazen yemiyor canım çok sıkılıyor hani böyle ağzına bir lokma attırıyotsun yada yaptığın birşey geri çevrilmiyor ya özellikle evlatlarda insana ayrı bir mutluluk taddırıyor gerçektrn maşşallah inşallah toparlarsınız insan gerçekten yavrusu aç kalınca yada herşeyden yemeyince doymamış hissiyatı oluşuyor ya anneliğin önemini anne olduğunu hissettiriyor işte mutluluğunuz hep daim olsun ❤
0 oy
(989 puan) tarafından
canım çok sevindim.yanlış anlamazsan otizmin sebebi ne oldu merak ediyorum her kafadan bi ses çıkıyor sormak istedm bulmuşken
(1,811 puan) tarafından
Doğuştan canım.  Gittiğim bütün drlara özellikle sorduğum soru doğuştan anne karnında oluşuyormus stresten bile oluyormus
(989 puan) tarafından
stresli bi hamilelik miydi canım
(1,811 puan) tarafından
Yani kısmen diyelim canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
5 cevap 483 göst.
0 oy
4 cevap 307 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 232 göst.
13 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu

401,990 soru

12,034,322 cevap

36,262 kullanıcı

...