BU POST MUTLU EVLİLİKLER MUTLU YAŞANTISI OLANLARI İÇERİR, RAHATSIZ OLACAK OLAN OKUMADAN GEÇEBİLİR Sürekli mutsuz huzursuz evlilikler okuyoruz. Derdini tasasını anlatan insana nasıl hoşgörü ile yaklaşıyoruz, ama mutluluğunu paylaşan evliliğinin güzelliğini anlatan insana hava atıyo nispet yapıyo gözüyle bakıyoruz ne acı değil mi? Hadi gelin mutlu evlilik yorumları okuyalım allahıma şükürler olsun her konuda çok anlayışlı ve mutlu bir aile yaşantımız var. Eşimden kayınvaldemlerden yana da çok şanslı olanlardanım. Şimdi siz dökülün
Allah bozmasin canim Rabbm herkesin yuvasina once saglik sonra huzur versincok sukur bense mutluyum.esim sabirli anlayisli bir adamdir hatta ben cekilmez oluyorum bazen bakiyorum gercekten cok sabirli diyorum kendi kendimeaileside iyi sukur bir seyime karismazlar ayni sehirde degiliz ama icimde kalan tek sey ve atamadigim beno uzen yoran ailemle ayni yerde oturmamak
Benim evliliğim ilk 1 2 sene cokta iyi sayılmadı hele ki ilk oglum dogdugunda gıcık kaynanam yüzünden eşimle çook tartıstık kayınbabamla kaynanamla pek anlaşamam evlerimiz bir ama şu son 2 senedir maşallah diyim eşim çok değişti simdi zaten ayrıyız ama 2 3 aylığına kışın kaynanamlara dönücez bu sene hayırlısıyla ev alırsak ayrılıcaz evler çok pahalı. Eşim ne istesem alır sagolsun bir dediğimi iki etmez şu aralar çok yogun çalışıyo eve gelmesini çocuklarla 4 gözle bekliyoruz pek zamanımız olmuyo gezmeye tozmaya ama kısın haftada 1 çıkarır bizi annemi babamı arar sorar zaten küçük kardesimi yanına işe alıcak iş öğretmek için öyle işte sadece çok sinirli bende sinirliyim yuvarlanıp gidiyoruz işte iyi ki var iyi ki evlenmişim onunla ama ailesi için aynı şeyi söyleyemiycem :zd benden uzak Allaha yakın olsunlar
Sizde de var mıdır bilmem ama Bi yerde Bi yemeğe falan denk gelince kaynanan seviyor derler bizde bekarken bu lafı çok duymuştum hep evlenince görecez derdim :)))) Rabbim e Şükürler olsun ki gerçekten de öyle anne gibi bana karşı ❣️
Eşime gelecek olursak başlı başına mucizemm ettiğim tüm duaların kabulü ❣️❣️❣️❣️
Allah a çok şükür evliliğim şükür evliliği oldu
Kendi kendinize nazar edeceksiniz kızlar
Çok şükür Rabbime ❤️☺️ Haziran'da 14 seneyi devirecegizz 3 tane evladımız varr Tu tu tü nazar değmesin ☺️☺️☺️☺️
Cok şkur Allah'a hamd olsun eşimden yanada ailesi yanada çok şansliyim. En büyük şansım eşim gibi birine sahip olmam ve askimizn 2 meyvesine sahip olmam dunyann en büyük mutluluğu bu olsa gerek
1,512,142 soru
24,665,334 cevap
366,948 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın