BU POST MUTLU EVLİLİKLER MUTLU YAŞANTISI OLANLARI İÇERİR, RAHATSIZ OLACAK OLAN OKUMADAN GEÇEBİLİR Sürekli mutsuz huzursuz evlilikler okuyoruz. Derdini tasasını anlatan insana nasıl hoşgörü ile yaklaşıyoruz, ama mutluluğunu paylaşan evliliğinin güzelliğini anlatan insana hava atıyo nispet yapıyo gözüyle bakıyoruz ne acı değil mi? Hadi gelin mutlu evlilik yorumları okuyalım allahıma şükürler olsun her konuda çok anlayışlı ve mutlu bir aile yaşantımız var. Eşimden kayınvaldemlerden yana da çok şanslı olanlardanım. Şimdi siz dökülün
Keza bende öyle hamd olsun mutluyum eşim çok iyi. Kayınvalidem ile hiç bir problemim yok. 3 senedir evliyim 1 kötü sözünü duymadım söylemedim de. 4 eltim var. 1 tanesi ile hiç kimse konuşmuyor diğer eltiler kayınvalide kayınpeder görümce ve bende dahil. Görümcem keza iyidir. Benden bu kadarRabbim herkesin yuvasına huzur ve mutluluk versin innşallah
Eşim çok iyidir sag olsun bir dediğim iki etmez, her zaman yanimdadir, anlayışlıdır, saygılıdır ama şöyle bir şey var ben aşk insanı değilim he eşimi seviyorum ama öyle aşığım ölüyorum bitiyorum gibi olamam sevgimi belli edemem biraz da o katılığımdan dolayı alınır ama yapacak bir şey yok karakter
Allah tüm evlilikleri nazardan,kötü nefisden, iftiradan korusun.Herkesin ailesine mutluluk huzur sevgi hoş söhbetler dilerim.Allah herkesin sıkıntısını alsın götürsün.Yerine en güzel günleri getirsin
1,512,126 soru
24,665,106 cevap
366,933 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın