BU POST MUTLU EVLİLİKLER MUTLU YAŞANTISI OLANLARI İÇERİR, RAHATSIZ OLACAK OLAN OKUMADAN GEÇEBİLİR Sürekli mutsuz huzursuz evlilikler okuyoruz. Derdini tasasını anlatan insana nasıl hoşgörü ile yaklaşıyoruz, ama mutluluğunu paylaşan evliliğinin güzelliğini anlatan insana hava atıyo nispet yapıyo gözüyle bakıyoruz ne acı değil mi? Hadi gelin mutlu evlilik yorumları okuyalım allahıma şükürler olsun her konuda çok anlayışlı ve mutlu bir aile yaşantımız var. Eşimden kayınvaldemlerden yana da çok şanslı olanlardanım. Şimdi siz dökülün
Valla selo bu hayattaki şansımı esim ve kayinvalidemle kullanmisim diceklerim bu kadar
Rabbim herkesin evine huzur neşe getirsin ama bazen kavgasiz da olmuyo kocalar dursa karılar durmuyo illa bsy çıkacak)))
Gecenlerde bi yazi okudum insanlara bugün görüyorum desem yarın sabaha kör uyaniyorum diye heh iste o benim çok çabuk nazar degiyor o yuzden bisey anlatmaya tövbeliyim
Hamdolsun eşimden ve ailesinden yana iyiyim. Bizle oturan bir görümcem var ara sıra ona sinir olurum o kadar ama eşimle çok mutluyuz. Anlayışlıdır, sabırlıdır, sevgisini ve bağlılığını belli eder ilgisini gösterir. Hele bana karşı çok sabırlıdır ya o çok ayrı çünkü çok zor biriyimdir. Asla birbirimizi sıkmayız gereksiz kıskançlık yapmayız. Dışarı çıkmasına çok karışmam aksine sosyalleşsin isterim. Evde kaldıkça kilo alıyor çünkü. Zaten garibimin haftada iki maçı oluyor. Kalan sosyalleşmeyi birlikte yaparız. Çay bile içecek olsak keyifli hale getiririz
Aman maşallah maşallah. Allah nazardan esirgesin
Anlatamam birazcık mutluyum diyince nazar değiyor
408,179 soru
12,259,737 cevap
37,333 kullanıcı