0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (6,078 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar ablamın akrabaları uy.uz olmuş olduklarını bilmiyorlarmış kuluçka döneminde imiş ablam ve annem oraya gidip selamlaşmış sarılmışlar şimdi o hastalığı olduğunu duyunca bizimkiler endişelendi sizce bulaşmış mıdır? 

10 Cevaplar

0 oy
(6,078 puan) tarafından
Cevap istiyorummmm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burdan bilemeyiz ki
(6,078 puan) tarafından
Hayır zaten kaşıntıları yok ama öpmek sarılmakla hemen bulaşır mı acaba
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Kızlar bilen yok mu? 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bikaç güne çıkar belirti eğer bulaştıysa. Şimdiden kükürtlü sabun ile yıkansınlar 
(6,078 puan) tarafından
Bayramda görüştüler 10 gün oldu annem bazen 1 ay sonra bile çıkabiliyor diye çok tedirgin olduda
0 oy
tarafından
Bız ne bilelim doktora gitsn
tarafından
Ayy cnm olmamisnizdr ya opmekle geçmez heralde bı nette baksana kuzum
(6,078 puan) tarafından
Baktım bayada net bişey bulamadım
tarafından
Korkma kız jnsan eyden çok korkuyosa o basna glir
(6,078 puan) tarafından
15 20 dk temas diyo annem 5 dk bile temas olmadı dedi inşallah geçmemiştir ona
tarafından
Geçmemiştir kız o kadarda degl
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım ben çalışırken bende olmuştum bir kremi var sürüyorsun geçiyor herşeyi de yıkayacaksın hatta evi ilaçla dikkat edersen 3 günde geçecek bir şey olduysa belli eder kendini yakındır 
(6,078 puan) tarafından
Öyle bişey ki bayram dönemi herkesle görüştüler annemler buraya geldiler şuan 10. Gün şikayetleri yok ama yinede tedirginler ister istemez öyle iç içe girmedik ama bayram diye selamlaştık sarıldık onlarla diyo annemde
(1,782 puan) tarafından
Canım 10 güne çıkardı diye tahmin ediyorum
0 oy
(163,861 puan) tarafından
olduysa belirtiler baslar bi iki gune
(6,078 puan) tarafından
İnşallah olmamıştır vallahi ya
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Kulaçka dönemi 4 ila 8 hafta 6 haftada deniliyor sarılmakla geçmez aynı yatakta uyursalar ve birbirlerinin elbiselerini giymekle bulaşır cnm eşim ve kızım oldu bizde önlem amaçlı eczaneden karışım hazırlatıp ailecek kullandık yanıltmak istemem ama yaşayan biri olarak tecrübeye dayanarak yorum yapıyorum aynı zamanda arkadaşımda oldu ailecek bize geldiler gittiler biz gittik ayrıca evlerine illaki temasta kurduk aradan kaç ay geçti eşim ve kızımda çıktı ama onlardan geçmediğine eminim eşim iş yerinde diğer çalışanlarla gömlekleri karışık giydiklerinden geçtiğini düşündük
(6,078 puan) tarafından
İşte ne zaman olduğu belli olmuyor kimden geçtiğide annemde bizde bugün öğrendik zaten annem hemşire duyduğundan beri tedirgin bebeğede benden geçerse diye
(1,467 puan) tarafından
Allahın izniyle bişey olmaz ama siz önlem amaçlı ailecek krem kullanın bebeğe metril di yanlış hatırlamıyorsam verir doktor size de losyon ve şampuan ama onu hiç tavsiye etmem vazelin gibi bi karışım hazırlıyor eczane aile hekiminə yazdırın âma belirti olmadan da yazmazlar anca belirti var derseniz yazarlar çünkü o dönem oğlumda vücudunda baya sivilceler çıkmıştı bi enfeksiyon dediler bi uyuzz bi alerji öyle böyle doktor o kremi yazdı bize de karışım karışımı her şeyine dikkat edersen 3 günde geçiyor inşallah yoktur vârsada rabbim yardımcısı olsun eşim ve kızım olmuştu eşimin piskolojisi bozulmuştu onun uzun sürdü çünkû o baya ilerletti ilerledikten sonra doktora gitti de teşhis konuldu bn kızımı hemen götürdüm o yüzden tam bir haftaya bişeyi kalmadı ne olur ne olmaz diye biz biraz daha uzun süre kullandık ama dediğim gibi bu illet yatâkta ve giysiden bulaşıyor bnm babamlarada o şekilde bulaşmış
(1,467 puan) tarafından
Kardeşim arkadaşının kıyafetini giymiş ona geçmiş daha sonra diğer kardeşlerim birbirlerinin uatağında yatmış onlarafa o şekilde bulaşmış cnm bilginiz olsun
(6,078 puan) tarafından
Yaa işte hiç belirti yok ama pazartesi yine aile hekimine gidelim biz bencede
0 oy
tarafından
Bulaşmış olabilir **** zaten o şekilde bulasiyor
(6,078 puan) tarafından
Off işte bilmiyoruz
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Canım **** bulaşması biraz şans gibi. Ben **** olmuştum aynı evde yaşadığım ev arkadaşlarıma bulasmadi mesela. Kolay kolay bulaşmaz sanırım ama yine de bulastiysa yakında çıkar
(6,078 puan) tarafından
İnşallah bulaşmamıştır

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 252 göst.
27 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilann (125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 447 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Atmacazehra (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 623 göst.
23 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,161 soru

24,285,147 cevap