0 oy
597 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya 77 günlük oğlum akşam emdi yattı gece 5 de kalktı emmiyor iki çekip bırakıyor 6 da kalktı yine aynı sonra hiç almaz oldu kucağıma emzirmek için alıyorum ateşe düşük gibi bağırıyor ac biliyorum bu kadar saat ac dayanamazdı yavrum ama neden emmiyor beni ya bakmalıyım bilmiyorum yardımcı olun lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Memeni sık sık ver hatice, snn göğsün şişer ağrır, bidr o vazgeçer emmekten.. 

Bi atak gibi düşün,  geçecek 
tarafından
Bilmiyorum veriyorum kabul etmiyor hiç neden böyle oldu anlamadım mamayı vermiyorum ztn 20 gündür vermiyorum sadece emzik  emiyor neden böyle yaptı anlamadım gece eemmedigi için kalktım sağdım yani
-Reklam-
0 oy
(843 puan) tarafından
Canım zorlada olsun emzir. Bide emzikten dolayı yoruluyo olabilir. Gazlı bi bebekse gazı vardır kimyon çayı damlat azcık bişey
(843 puan) tarafından
İlk 2 ay çok faydası oldu bana inkar edemem uyku alışkanlığını düzene soktuk ama sonrasında bizim için iyi olmadı sen dene istersen bilmiyorum canım:)
tarafından
Söylemeye utanıyorum neden emmedigini  neyse buldum ama
(843 puan) tarafından
Noldu ki canım
tarafından
Ya bir göğsümden  emerken diğerinden süt geliyor ya göğüs pedi kullanmıyorum yara oluyor diye o kökü yapıyor galiba ondan duş aldım hemen emdi sonra
(843 puan) tarafından
Denk gelmiştir kız sanmam :)
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Cnm diline bak bi beyazlik varsa pamukçuk olmuştur yara olmuş acıyor olablr.cnm ondan da almayablr
tarafından
Yok canım pamukçugu
0 oy
tarafından
Canım bu zamanlar bebeklerin atak dönemleri ve bu dönemlerde yaptıkları ilk iş memeyi reddetmek önceliğin bebeğini sakinleştirmek ve senin sakon kalman olmalı bir ninni pış pış sesi kolik şeriattık hangisinden hoşlanırsa ac op oksa biraz kucağında salla memeyi ayakta tutturmayı dene bu üç gün ile bir hafta arasında bir süre olabilir sabırlı ol geçiyor ama sen meme vermeyi bırakma yoksa emmeyi komple bırakabilir 
tarafından
Vermeyi bırakmıyorum da çok ac ya :( dayanamıyorum
tarafından
Canım sen zorladıkça daha çok sinirlenir aynı dönemi yaşadık ben telefondan kolik bebek sesi açıyordum o dikkatini çekiyordu susup dinliyordu o arada ayakta memeyi veriyordum öylelikle emiyordu
tarafından
Var o onuda dinlemiyor ama nedenini buldum
0 oy
(2,348 puan) tarafından
2 bucuk aylikken ne atagi oluyormus aciklayn kizlar merk ettm
(2,348 puan) tarafından
Himm baktim canm benm piyanolu oyun halisi alma vaktim gelmis ben 4  5 aylikken die dusunuyordum ama demkki 3 aylikken alinmasi uygunmus :)) daha 2 bucuk aylikta 3 aya ne kaldi surda biraz arastirayim ben bakalim ;)
(10,039 puan) tarafından
Benim kız 3 aylık oldu yatırıyorum oyun halısını oynuyor oynarken uyuya kalıyor çok iyi hem gelişimi için hem sen işini yaparsın o arada almanı tavsiye ederim canım:))
tarafından
Ama ellerini falan tam kullanamıyor ki nasıl oynayacak
(10,039 puan) tarafından
Yakında ellerini keşfeder canım 2.5 aylıkken keşfetti benim kızım sürekli ağzında oyuncaklara vuruyor 3 aylıkken kullanabilirsin, atak haftalarinda bende çok çektim zorlama memeyi istemiyorsa kuzum sakinleşince dene
(2,348 puan) tarafından
Bnm kizim elini saga sola vuruyor yanina islak mendil poseti koyuyorum ses ciknca guluo sasirio bia vuruo ellerini emio ellerini kesfetti bide oyun halisini piyanolu alicam kizimin bacaklari cok hareketli. Piyanolara vurur onla oynar die dusunuorm
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Bnim bebeğim 4. Ay aşısında öyle olmuştu emzirmek için ayakta hoplayıp zıplıyodum dakikalarca o kadar zorlandım ki 1 ay böylr uğrastım eğer pes etseydim ama karnı doysun yeterki.diye mama verseydim eminim bidaha asla almazdı ağzına pes etme geçiçi bi durum emmek şstemediğinde kucagına al gezdir konuş sakinleştir ten teması çok önemli göğüsüne daya kokunu alsın benim taptığım gbi ayakta hoplayıp zıplayarak dene 
tarafından
Nedenini öğrendim ama söylemeye utanıyorum ya
(1,721 puan) tarafından
Kız niye utanıyon neymiş sebebi
tarafından
Ya bir göğsümden  emerken diğerinden süt geliyor ya göğüs pedi kullanmıyorum yara oluyor diye o kökü yapıyor galiba ondan duş aldım hemen emdi sonra
(1,721 puan) tarafından
Aa evet canım süt çok pis kokuyo gerçekten bendede oluyodu duş almasamda göğüsümü yıkardım şimdiki bebişler çok fena :))
tarafından
Bende yıkıyorum ya da siliyorum ama ilk kez böyle yaptı demekki iyice kirlenmişim:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 323 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 444 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,187 soru