+2 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (7,375 puan) tarafından
Kızlar evim uzak bayrama gelmişken eşim sağolsun biraz annende kal dedi kendi iso gereği döndü bende bugün donecem görümcelerde döneceğimi biliyor akşam sana çaya gelecek cümbür cemaat diyor kusura bakmayın yol yorgunum dedim triplere girdiler niye öyle demisim diye sizce haksız mıyım

20 Cevaplar

0 oy
(916 puan) tarafından

En İyi Cevap

Neyse ki teklifi kabul edip gelip buraya yazmadın ya çok teşekkür ederim kimisi kabul ediyor burada dert yanıyor yok abi kabul etmeyeceksin istemiyorsan kabul etmeyeceksin o senin evin sen yol yorgunusun belki evin kirli belki evde ikram edecek bir şeyin yoktur bu ne biçim bir düşüncesizlik hadsizlikkk:angry:

(7,375 puan) tarafından
Dimi ya ev dağınık çünkü kocam sürekli çalışıyor yine fazla dağıtmaz ama toz falan oluyor bide çocukla yol yorgunu onların çocuklarında çok yaramaz ev alt üst oluyor
(916 puan) tarafından
Canım istersen kocan toz kondurtmasın ama sen evine girmeden rahat kafayla oturmadan kimsenin hakkı yok emrivaki yapmaya
-Reklam-
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Haklısın......
(7,375 puan) tarafından
Saolsun canım
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Kaç saat gtcen yoldan

Hayır haklısın bnde sevmem
(7,375 puan) tarafından
4 saat canım ama çocukla zor zaten şimdi cümbür cemaat gelecekler 3 görümce eşleri çocukları çocuklar felaket ben neyle uğraşacağını şaşırıyorum
0 oy
tarafından
Kabul etmek zorunda deglsin bosver onlar gezmeye yer aryo
(7,375 puan) tarafından
Kız hizmet edilsin istiyorlar sınır oldum valla
0 oy
tarafından
Haklısın tabi  dertlerı neymıs kız gelsın bı evıne totosunu yere koysun evını barkın toplasın etsın hazırlık yapsın sacmalamıslar yani  ben art niyet ararım gelip evın ne halde oldugunu kardesının tek basına naptıgımı falan mı ınceleyecekler
tarafından
haspam tuzlayım da lokma deseydın :D işime gelir keyfime bakarım yaz :D ıstemeyıpte snakı bıdaha evıme bakıma almam demıssın gıbı neyın trıbı arkadas yol yorgunu olur işi olur baska bı misafiri olur keyfı olmaz başı agrır onlarınki keyıfte senınkı degıl mı nıye empatı yetenegı yok insanlarsa acaba
(7,375 puan) tarafından
Hep böyleler ya artık yoruluyorum gerçekten
tarafından
eşinle konus mesafenı koy senı anlıyorsa asla cekınme ezilme karsılarında
(7,375 puan) tarafından
Valla ezilecek değilim zaten ben lafımı esirgemiyorum çok şükür eşimde yanında çünkü görüyor kardeşlerini kız telefonla oynuyor uyarmıyor bile eşime dedim çocuklar duvarları karaladı beşiği kırdı diye kardeşine dedi teli bırak biraz çocuklarla ilgilen küstü bir daha gelmem dedi ertesi gün yine çaya geldilr
tarafından
Allahtan küsmüş :D o ne yüzsüzlük ya
0 oy
tarafından

Haklısın bacimmm kim tutar seni yuruu:)) sana haksızsın demek ne haddimize:D biz hep haklıyız :D

Şaka biyana senin demene gerek yok canım insanın biraz düşünmesi gerek. Bisver hiç takma kafana onlar insan  olsa zaten halden anlardi

(7,375 puan) tarafından
Saolsun canım 4 saatlik yol çocukla zor bide bissürü çocukları var felaket kocalarınla gelecekler hizmet bekliyorlar sinirlerim bozuldu
tarafından
Bosver  canm hiç düşünme bile ayıp mı ettim diye.
0 oy
(650 puan) tarafından
Tabiki haklısın yol yorgunu olmasan bile misafir ağırlamak istemiyor olabilirsin o gün başka planın olur evin müsait olmaz her aradıklarında kabul etmek zorunda değilsin ki 
(7,375 puan) tarafından
Işte anlamıyorlar bunu kız yolda yakalayın akşam sendeyiz diyorlar bide hep böyleler bu sefer kabul ermedim çok yoruluyorum
(650 puan) tarafından
Aman boşver anlasınlar her istediklerinde gelemiceklerini
(7,375 puan) tarafından
Yani boş yere sinirlerimi bozdular satsak durumu gönderme yapmışlar bizi istemeyeni biz istemeyiz diye
(650 puan) tarafından
Bak geç umursama
0 oy
tarafından
Yani çok saçma tabiiki haklısın 
(7,375 puan) tarafından
Saolsun canım
0 oy
(20,294 puan) tarafından
Direkt böyle dediysem sümsük bana göre ayıp. Ama bugün evi toparlayayim yarın buyrun gelin  desen uygun duserdi
(7,375 puan) tarafından
Kız yarın eşim evde yok eşim olmayınca gelmiyorlar
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Hem yol yorar hemde insan evine dönunce sağı solu silip çamaşır yıkamaya başlıyor gayette haklisin
(7,375 puan) tarafından
Bide çocukla uğraşıyom bide onların çocukları felaket
0 oy
tarafından
Yolun yakin bile olsa cocugun var paldir kultur eve git hazirlik yap daha cok yorulacaksik yani annenlerden doncegini bildikleri halde gelicrz demeleri sacma  yorgunmusun musayitmisn aksam gelelim cay icmeye bisey hazirlama gelirken aliriz vs gibisunden konussa belki bi nebze ama ben olsam bende kabul etmrm
(7,375 puan) tarafından
Kız hep böyleler insan dinlenmek istiyor çocukları felaket kimle ne uğraşacağını bilmiyorum
tarafından
Aman bosver git evine cocuklarina bak yemegini ye kahveni yat dinlen ne derlerse desinler mecbur degilsin onlar seni cagirsin
(7,375 puan) tarafından
Aynen canim yol yorgunusun diyip kendileri demeleri lazım
0 oy
tarafından
Düşüncesiz insanları hiç sevmem
(7,375 puan) tarafından
Işte laf söyleyince biz kötüyüz
tarafından
Evet öyle ne deseler tmm diyeceksin onu bekliyorlar
0 oy
(8,107 puan) tarafından
Haklısın tabi ki.
(7,375 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
(7,930 puan) tarafından
yol yorgunusun yemeğin yoktur deyip seni çağırmaları lazım
(7,375 puan) tarafından
Nerdeee hizmet bekliyorlar
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Yani o yorgunlukla o çocukla felan çok zor haklısın yani onların düşüncesiz ligi
(7,375 puan) tarafından
Yani zor oluyor
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Haklısın canım yoldan geleceksn ertesi günü bekleyememişler mi
(7,375 puan) tarafından
Yok kız hizmet etmeye adam ariyorlar
0 oy
(1,357 puan) tarafından
İyi demişsin boşver 
(7,375 puan) tarafından
Dimi ya
0 oy
tarafından
Ayıp bnce öyle demen misafr sonucta
(7,375 puan) tarafından
Canım ben gelinleriyim diye köleleri değilim her şekilde onlara hizmet edeyim ki ben abisinin karısıyım kendi demesi lazım yenge yorgunsundur çaya gel diye çocukları zaten felaket bende yoldan çocuğuma geldim eve yatıp dinlenmek istiyorum kırmadan söyledim bu her seferinde oluyordu bu sefer kabul etmedim yani bende canım
0 oy
tarafından
Haklısın canm 
(7,375 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Kız haklısın tabi onların düşünmesi gerek takma bile 
(7,375 puan) tarafından
Dimi ya bide yazmışlar bizi istemeyeni biz istemeyiz falan diye

İlgili sorular

0 oy