0 oy
147 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (133 puan) tarafından
Kızlar kızım hasta bebek eşime onu hastaneye götür dedim bana sen götür dedi iki çocukla zor oluyor akşam sen gelince götür dedim sonra kaynanam aradı hasta bebek için akşam işte kocam götürecek dedim kaynanam sen götür dedi onada zor olur işlerim var hem dedim ev işi kocam geldi bir saat önce lavaboya gideyim dedi çocukta durmuyordu hasta olduğu için oho iki saatte lavaboyu beklicez dedim kızdı hem götürmüyorsn hem konuşuyorsun dedi bende sinirlendim çok kötü çünkü hep minnetle çocuklarına birşeyler yapıyor annesinin de onu doldurduğunu düşünüyorum daha öncede yapmış yani sen yapma onu bunu karın yapsın diye kızdı bana bende sana anana hakkımı helal etmiyorum sanki babamın çocuğunu hastaneye götürüyorsun da kızıyorsun dedim hep minnet çok sıkıldım çok kötü bağrıştık haksız mıyım

2 Cevaplar

0 oy
önce (7,737 puan) tarafından
Hasta bebek diye tabir etmen değişigime gitti . Daha bebek olan bir yavruyu sadece babası ile gondermen daha da değişik geldi . Ben olsam birlikte gotururdum çünkü bebekler hasta iken en çok anne kokusu arar . Ağlasa en hızlı anne kucağında sakinleşir . İşlerim var goturemem demekte değişik . 

Tamam sen  haklısın kocan tamamen haksız ama yine de tek gondermezdim. Kaynananinda canı cehenneme oğluna zor oluyor da sana zor olmuyor mu ? 
önce (133 puan) tarafından
Canım valla dediğin gibi bende gitseydim daha iyi olurdu kafam artık okadar dolmuş ki inan hiç öyle düşünemedim bir serum vururlar ilaç yazarlar gelir diye zaten yatış falan olsa hep ben kalırım yapar ederim elimden geleni
Bebeğin daha 1.5 yaşında bile değil küçükmüş gerçekten :/ gelince bol bol emzir yavrunu dünya işi hiç bir zaman bitmez . Bu zamanlarda cocugunla ne kadar ilgilensen yanına kar
Keşke dünya işi bitmez çocuğunla ilgilen diye kocamda deseydi :(
Ah canım benim kadınların işi çok zor hem madden hem manen . Üzülme bu günlerde geçecek . Sen evlatlarına sıkı sıkı sarıl . Onların mutluluğu ile mutlu ol . Kocana da Allah akıl fikir versin
Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
önce (832 puan) tarafından
Ben neden beraber goturmedginize ve hasta bebek demene takıldım 
Ya şu an kafam çok dolu hasta bebek derken yani kızım küçük bebek ve hasta bir tanesi de 5 yaşında onlarla yalnız gitmek zor olurdu onu kast etmek istedim ve eşimin ve ailesinin üzerimde öyle bir baskısı olmuş ki temizlik konusunda ben evi temizlerim onlar gelene kadar çünkü sabahtandr onla ilgilenmekten bişey yapamadım ama yanlış yaptım işin canı cehenneme keşke bende gitseydim

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 765 göst.
+3 oy
16 cevap 461 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
+3 oy
34 cevap 783 göst.
0 oy
11 cevap 367 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,565 puan) tarafından soruldu

409,789 soru