ne tuhaf insanlar hepte kendi ailen yapıyor bide . benim ablam da başka arkadaşlarına beni söylüyor evet çok kilo aldi bilmem ne sanki hic biri gebe olmadi kilo almadi
Alma evine bacim alma seni üzen kiranlari çıkar hayatından benimde eşim 189 ben 163 banada dediler kısa bende uzun gelinlerinizi de gördük oglanlarinizi size gondermiyorlar boyuyla evlendirdiginiz gelinlerinize bakın dedim benim boyuma konuşuyorsunuz ya dedim sustu hepsi =D ne oldu tinlmadim lafımi söyledim susturdum sen eşşek olursan semer vuran çok olur kaba tabir oldu ama bu böyle senden değerli kimseyi Görme hayatta
Ya ne tuhaf insanlar varmiş. Sen onlari kafana takma. Onlarida evine alma, boyle insanlarmi olur. Hamile halinle sana laf sokuyorlar. Boyle insanlarmi oluryaaa(
Cabm boyun ne kadar kucuk olsada bizim gibi olamazsınız ben 1.55 im kocam 1.94.
Ne yani kime ne ya anlamıyom. Kimse bir sey diyemez bir bir nizi seviyorsanız boy klo önemli deyil canm benim.
Bide cocugunla ilgilide bendede altta 10 klo aldım boyum kısa cok görunuyor ama ne yapa biliriz ki gitsinler agzların yıkasınlar önce
Anca boş boş konuşuyorlar takma kuzum boşver ya
Benimde boyum kisa takilanlar oluyodu elbette ama cevaplarını veriyodum ona kalirsa devedede boy var
Bnmde boyum kisa norml dogumla sezeyanin gerckten boyla alakasi varmis tatlim. Yani o cat mi diolar tam ismini getiremiorm boy ne kadr uzun sa o kadr genis olurmus dogum o kadr kolay olurmus kisa boylularda daha dar olurmus dogumdada zorlanildgi icn bebekte zarar gorebilir annede . Yani bence biraz bu konuyu asmalisin ailesi icn bisi demiorm onlar densiz midir nedir ne demk boyu kisa oglumuzn yanina yakismaz bide yuzune karsi yani sacmalik ya bnm esim 187 cm bn 158 cm im atamzda 30 cm var kimseninde ne dedigi umrumda olmaz vallaa takma tatlm sen onlari
E nolmus kısaysak bızım sucumuz mu.benım esım 1.83 ben 1.58 im ama bana gore ıkımız dunyanın en ıyı cıftıyız :) takılma boyle seylere dıyenler olacak maalesef cahil bır toplumda yaşıyoruz.Ver cevaplarını gec kenara :)
1,486,542 soru
24,302,489 cevap
344,120 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın