İcimde hicbiseyi tutamam. Karsimdaki kim olursa olsun. Biraz icimde tutmayi herkeN suratina can can suratina can can soylemek degil viraz susmak isterdm :D
Merhametli olusum ve kim bana ne yaparsa yapsin dara dusup yanima geldigin de affetmem bu huyumu degistirmeyi coook isterdim birde herseyi kafama cok takma huyumu :)
Arkasından sylemem gerekenlerı yuzune pat dıe soylemem olabılır o huyumu degıstırmek ıstıom yanı :-D
Sezaryan sonra sarkan göbeyim az kaldı ama bide aldığım kiloları bide kaynana :))
Aşırı inatçı oluşum tek eksi yanım :D ama değiştirmek istermiyim bilmiyorum :D
bnde fizigimn eskisi gibi olmasini isterdim
Eskiden cok umursazdim evlendikten sonra herseyicok takar oldum umursamaz huyumu geri istiyorm
hamileyken catlak icin bsey kullanmadinizmi kizimda 20 kg aldm catlagm olmadı yag kullandm kiloya gelince veriliyo zamanla 52 kg dusmustum bekarlik kiloma smdi hamileym 3 aylk 56 kgyum
Sen cevabımı vermişsin canım benim zaten henüz doğurmadım ama benim de çatlaklar olmasa ne güzel olurdu. Dün nstye girdim başka bi bayan da vardı kadının karnı benim karnımın iki katıydı neredeyse maşşallah bi tanecik çatlak olmaz mı aaah ah :/ beni gören 6 aylık mı diyor yok 9. Ayın içindeyiz diyorum karnım o derece küçük ama çatlaklar hak getire :///
Daha da acik sozlu olabilirim ve kendimi daha iyi ifade edebilirim
Kendimi değilde insanları kırmayı isterdim.
Bende kafama hicbisey takmamayi isterdim. Ama malesef olmuyor:(
Gereksiz bir hafızam var herşeyi hatırlıyorum buda beni yoruyo.ikincisi de çok kinciyimdir
Sinirlenince aglsmamak isterdim :((esim nefret ediyor bu huyumdan kavga edince hemen aglarim bide ustune ağladığım icin kavga ederiz:)) bide kaynanama cok sey soylemek isterdim ama söyleyemiyorum
1 ay boyinca Her sabah uyandigimda 1 cm uzamak isterdim. Bide kilo aldigimda basenlerim almis basini gidiyo onu yanlardan kirpmak isterdim geri yanim gayet guzel :)
Çok ufacık şeyleri takıyorum umursamaz olmayı çok isterdim
Cok ve boş konusan insanlari dinlemek yerine sus demeyi cok isterdim bombos konusiyorlar ve susmayı bilmiyorlar bende pismis kelle gibi siritiyotrum
Pırasa gibi saçlarım olsaydııı:))
1,441,120 soru
23,689,409 cevap
310,820 kullanıcı