4 senelik evliyim geldk geleli kaynanamla tartstk hep basta 1 sene birliktim sonra buyuk olaylar oldu ayrildik 1 bucuk sene kirada durdk sonra dger eltimde aile apartmanmzdaki dairesine geldi yerlesti bu arada yilan eltilerlede konusmuyorm ama bayramda esimin hatri icin kaynanama gttm herneyse iste eltimlerde kendi dairesine gelince bizde kendi dairemize geldik kaynanam sirayla hepimzde kalsin dedik yine sans verdm 1 er ay 3 oglundada kalicakti 3 gelinlede olaylari oldu hadi ben kotuydm dgerleriyledemi anlasamadi neyse smdi dugun var yilanlar kesin kaynanamin masasinda oturur benm kendi ailem ve bursadaki arkadaslarmda gelicek buyuk ihtimal ablam annem babam arkadasim ve annesi bi masada olurlar ki bende orda durma taraftariyim sizce annemlern masada durarak ayip edermiyim kaynanam babamin agzina her kavgada soven biriydi ben ailem soz konusu olunca deliriyorum karsilikli kavgalarmz oldu ve kaynanamin koyluleride hep benm arkamdan sacma sapan konustu o pislklerde buyuk ihtimal dugunde olcak onlarda kaynanamin masasinda oturur arada esim var o yuzden suan ne yapacagmi blmiyorm dugun haftaya pazarr
simdi kahvaltuya gdiyorum siz yazin ben cevap yazcam kizlar kocis gormesin paylasimi hadi fikirlerinizi bekliyorum♥️