0 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar arefe gününden beri baba evindeyim yengem abim birlikte yaşıyorlar bayramın 2. Günü yengem de annesine gitti dün geldiler onlar gelene kadar hiç bir sıkıntım yoktu çok güzel vakit geçiriyordum. Ama şöyleki abimin 2 tane çocuğu var ve ikisinin de vur eli çok fazla yani öyle böyle değil çocuklar resmen elleri havada geziyor ben de oğluma hep vurmak iyi birşey değil diye öğrettim oğlum 22 aylık abimin çocukları biri 2.5 yaşında biri de 14 aylık evet biliyorum hepsi çocuk ama oğlum hep dayak yiyen taraf oluyor birde öyle poposuna koluna vursalar yine iyi hep yüzüne yüzüne vuruyorlar 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anne ve babasının müdahale etmesi gerekiyor tamam küçükler ama en azından anne, baba çeksinler kendilerine bende olsam gitmem 
tarafından
Canım Allah var yengem bağırıyor bile vurma yapma etme diyor ama çocuklar çok fena anlamıyorlar laftan
tarafından
Hııı o zaman gidiyorsanda yanından ayırma canım kolla çocuğunu çok uzun kalma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne olursa olsun canım insanın kendi evi kendi düzeni gibisi yok . Çocuktur laftan anlamaz bazı anne babalar ses çıkarmaz bence yeterince kalmışsn sende tadı kaçmadan evine gelebilirsin 
tarafından
Ya Allah var yengem bağrıyor bile yapma vurma etme diye ama çocuklar nasıl bir fenalık bu resmen elleri havada geziyor sürekli yüzüne vurmaya çalışıyolar ee vuruyolarda ben yarın gideyim en iyisi zaten iki haftadır burdayım
tarafından
Zaten canım yegenine bir şey desen olmaz kendi çocuğuna vurulması hoşuna gitmez. Ben tek olunca kalırım isteidgim kadar ama abimler gelince bir yada iki gün hani çocuk için değil ama uzun kalmak bir yerde de büyükler arasında ki tadın kaçmasına da sebeb oluyor
tarafından
Zaten yengemle fazla görüşmedik bayramın ilk günü ve bu gün sadece ama yok çocuklar çok dövüşüyor yarın gidiyim ben en iyisi
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Bem evimden baska yerde kalamiyorum. Amann cocuklar bir araya gelince hic çekilmiyorlar 
0 oy
tarafından
Yengen kiziyorsa sıkıntı yok bence  çünkü ikiside çok küçük çocukların biri senin çocuğun kadar diğeri senin cocugundan küçük 
0 oy
(9,816 puan) tarafından
Vurduklarında ellerini tutup cici cici yaptır sevdir vurma davranısını o şekilde düzeltmeye calışın 
0 oy
(2,852 puan) tarafından
İki hafta kalmışsın canım ben olsam evime giderim artık
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Çocuk onlar ama annesine şöyle yapmadinlar tabi kide 
0 oy
(29,570 puan) tarafından

Evime donerdim çocuğumun huyunun değişmesini istemem yani

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,195 göst.