0 oy
1,025 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından
Merhaba kızlar benim kayınvalidem ve görümcem eşime aşırı düşkün tek görümcem var onların gözünde eşim mükemmel muazzam hiçbi kız denk değil ona vs. Neyse ama düşününki geçen eltim dedi ki abimden bizim binadaki herkes nefret ediyo görümcem öyle övüyo us anlatıyomuş  ki binasındaki herkese ismini duysalar lütfen bize deme bıktık iyice diyolarmıs.. Eşim bekarken hep çalışmış annesi ablası nereyi isterse götürmüş gzedirmiş hep onlarla takılmış çocugu ağlasa görümcemin bişey için onu yapmadan asla durmaz.. Bugun de kızım peşine düştü arabaya binmek istedi ağladı görümcem ve çocuklarını evlerine götürüyordu dedim çocugu da götür bağırdı bana annesiyle ablasının yanında sonra kaynanam da bağırdı aldım içeri geçtim öyle kapandı konu eşimden onlar yüzünden bende nefret etmeye başlıyorum çünkü onlara mükemmel onların bi dediğini iki etmez onların istekleri çocuklarının istekleri hep onlar bende bi yere yalvar yakar götürürüm mesela... Bugunde benle konuşmuyo neymiş ben ailesinin yanında kötülüyomusum onu kaynanam sürekli damadını yerer bende senin oğlunda dört dörtlük değil her şey iki taraflıdır vs diyorum eşim bunlara sinirlenmiş falan bana dedi senin ailenin yanına gittiğimizde nasıl davranıyorsun ben sana tatbik ederek göstericem.. Sürekli küsüyo napayım ben bilmiyorum bıktım artık

19 Cevaplar

+1 oy
(10,402 puan) tarafından
Yok kocamın ailesi sadece kaynimi över yere göğe sigdirmaz kocam daha büyük ama herşey küçüğüne danisiliyo
-Reklam-
+1 oy
(3,418 puan) tarafından
Bizimkilerde kim para verirse onu overler
0 oy
tarafından
Al senin kocayı vur benim kocaya 
0 oy
tarafından

Ovulcek gibi oğulları var onlar ovdukce ben dahada ovuyorum <3

(802 puan) tarafından
Sonra ilerde seni beyenmemeler layık görmemeler başlıyor canıımm
tarafından
Benide ovdukleri için sorun yok sjsj
(802 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisin
tarafından
4 e girdik canım ❤️
(802 puan) tarafından
MasaAllah ozaman
0 oy
tarafından
El elin aynasıdır bence kendileri kendilerini övmesinler el övsün kendi gözlerinden değilde başkasının gözlerinden görseler kendilerini keşke birde. 
0 oy
(913 puan) tarafından
Ayy benim kaynana da öyle sanki büyülenmiş gibi bakar eşime öyle ağzına bakar ay nasıl yakışıklısın aman nasilda güzel gözlerin var bana da der şunun gözüne bak kasina bak yok bilmem ne öyle dedikçe bende yok ben oğlunu sevmiyorum gözlerini sevmiyorum filan derim eşim niyetimi bildiği için bişey demez insan ister istemez gıcık oluyor ya bi sizin çocuğunuz var bizi leylekler getirdi sanki. Oglan anasi olursam asla böyle olmayacam ya özellikle dikkat edecem
0 oy
tarafından
Boşuna ovmuyorlar onlarda biliyor ovdukce sisisyor daha çok yapıyor ... Bizde bakarsan eşim tarafı herkes birbirini yüzüne yerler gökler sığmaz öve öve öve yalakaliktan sicana dönmüş hepsi ... Arkaya gelince  i...t...i...n... Bir yerine s.okup s.okup çıkarıyorlar ... Hepsi ikiyuzlu
0 oy
(3,110 puan) tarafından
Kaynanamda öyle paşam aşkım nefesim kıymetini bil sanki eziyet ediyom oğluna oda benim kıymetimi bilsin en iyi evlatlar onun en iyi anne o neyi tükürdüyse şuan onu yaliyo kayananam
0 oy
(290 puan) tarafından
eşimle kına gecemizin aksamı tartıstık benim kayınvalıde arayp oglum bu sekılde eger kabul edıyosan et ermıyosan daha gec degil demişti hiç unutmam yanı kayınvalıdeme göre aglundan kızından başka kimse super degil oturur kalkar kızını över her konusmada her muhabbette
0 oy
tarafından
He he dünyada tek onlarda oğul var sanki Allahım 2 oğlum var böyle kaynana olacağıma al canımı 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Bizde de tam tersi eşim tek olan oğullarını yerden yere vuruyorlar 31 yaşında çocuk gibi azarliyorlar damatları oğullarından çok daha iyiymiş kocamın yüzüne karşı söylediler bunu ben uyandım resmen insan oğluna oyle der mi iyi ki senin gibi damadimiz yok ebe sokmazdik diyorlar halbuki eşimin hiç bir kötü aliskaigi terbiyesizligi kötü ahlaki yoktur 
0 oy
(2,476 puan) tarafından

Bazen yani genelde kaynanam över kayıntam gömer :D

0 oy
tarafından
Kaynanam ahhhhhhhh tam bir komedi ya, 

Eşim normal oturur kaynanam geçer karşısına dudaklarını uzatır oyyyy oğluşum güzel oğluşum şöyle oğluşum böyle oğluşum sever sever sever durur 

Ağzına uçan tekme atasım geliyor dhjsnxbxb
0 oy
(802 puan) tarafından
Walla bacım rezl insanlar benim kaynana da aynı oğlum oğlum geçen bayram kırk yıl da bir gıdıyoruz neymş oğulcupu tatıle gelmiş benım kızım d babasının omzunda uyuyor nie başkaları ile sohbeti kesilicekmiş dedim benım yavrum ağlar iken kimse kimseyle cirit atamaz bir beni beyenmemeler yok layık görmemeler birde mal kafam bende bunlara acıdım ne kolaylıklar yaptım 

Ama bu sefer öyle bir bittirdim ki dedim ki senin o pu annen bana böyle yapamaz yapıyor dedim yeter artık 

Neyse oda bana hak verdi bundan sonra arasın oğlunu bakalım torun falan sevdiği yok bundan sonra görüşmem 

Yok neymiş o ne sıkıntılar ile buyutmuş yok ne dertler ile buyutmuş yok biz meyve ağacında buyuduk 

Buyyutdu ise bak sağlam bir ruh sağlığı var 

Bana dıyo ki Allah aşkına yeter usandım DUA ET Kİ KOCAN ÇALIŞIYOR 

yok çalışmıcaktıda ne edecek dı acaba ya daha neler yazılır da lanet iş
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Kayinbabam pırlanta gibi evladım der bende doğru pırlanta gibi birini aldığı için pırlanta derim ben iyi olmasam eşim nasil iyi olsun ki ben insan evladıyım ne istese yaptırıyorum alıyorum diğer gelinleri yapsin hadi bakalım görelim çıkar peşinde okdar sinirim bozuluyor ki hic bu konulara girmek istemiyorum bile 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bizim de esım kaynım kotuu kızları ıyı ve Baska kımse ıyı degil esım ailesini sewmez mecburen gıdıp geliyoruz dıger kaynımın cocugu yok konusyoz bebek olmadan once gitmiyor dik aılesı esımi sureklı ewden kovuyor lar dı ama yeri gelince esım de annem de annem 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Tam olgunlaşmamış ilgi delisi poh poh la yaşamış şimdiye kadar. Onu istiyor senden annesinin kardeşinin yaptığı gibi..

Fark sen annesi veya kardeşi değilsin. Övülmeye de yerilmeyi de sindirebilmeli insan..

Herkezin farklı olduğunu kabullenebilmeki ki bu bilinçle hareket edilmeli kimseyi kıyas etmemek gerekir. Annesinin gazına geliyor gibi...
0 oy
tarafından
Evet benim kaynanama göre de öyle. Bir de sürekli ben ona göre hareket etmek zorundaymışım gibi konuşuyorlardı. İbrahim(eşim) çok kincidir, küsse barismaz aman sakın küstürme felan diyordu. En sonunda dedim ki valla benimle barisiyor isterse de barışması o sizle olan sorunu benle değil. Bir kere de İbrahim bir çarparsa duvara yapisirsin demislerdi. En fazla bir kere vurur zaten , evde bir daha bulursa beni gelsin vursun demiştim. Hemen yaaa hemen öyle ev mi dagitilir diyip susmuslardi bir daha da söylemediler. Ki eşimde bana çok düşkündür asla böyle şeyler de yapmaz yani :))
0 oy
(840 puan) tarafından
Ayy ay hemde nasil bulunmaz hint kumaşı sanki bana oğulları 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 793 göst.
0 oy
15 cevap 597 göst.
30 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 225 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sugra (1,217 puan) tarafından soruldu