Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_227c5c5b9b6bb6b6c8da32e386ee4961, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Eşiniz ailenize küfür eder mi?-Aile & Aşk
0 oy
689 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (701 puan) tarafından
Hanımlar ben çok sevdiğim Allah yolunda bir ahbabimla sohbet ediyordum daha doğrusu bir problemi vardı onu çözmek için konuşuyorduk . Bugün de semt pazarı var . Eşim akşam 6 dan sonra pazara uğrayacak bana sordu pazardan ne istiyosun eve ne lazım diye mesajı gördüm ama cevap dönmeyi bı an unuttum. Asansör de kalmıştım o sıralarda . Neyse . Lafı fazla uzatmiycam. Oğlum telefonu da sessize almış. Ben ahbabimla konuşurken eşim aramis iki defa bende hemen wp dan gorusmedeyim burdan yaz dedim kendisine pazardan ne lazım demek için aradığını biliyorum. Biriyle konuşurken hiç rahat vermez bana sürekli baskılar beni . Telefonu da kapatamiyorum çünkü önemli bir sorun var. Neyse kapattım döndüm bana ve aileme ağza alınmayacak derecede kötü küfürler dedi ve ben çok kırıldım dağıldım resmen bunaldım artık bu saygısızlıklarindan bana çok saygısız davranıyor ama eve gelince de hiç üstüme gelmiyor konuşmuyor ya siz yerimde olsaniz eşinize yemek yapar mısınız bu halde bir saat den fazla oldu hiç bişey yapmak istemiyorum. Napmaliyim ben bilmiyorum Allah'a havale ediyorum sadece 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapmam. Zıkkım yesin. 

Eşim eve doğru dürüst gelmiyor aksamları. Kendime kadar yapiyorum bazen canım istemez. Yapmiyorum uzun zamandır. Ne yerse yesin. 
-Reklam-
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Ailene küfür etme hakkı yok olamaz ama birde şu var ben eşimi o kadar arasam cevap vermese sinirleniyorsam aradığında müsade isteyip cevap verip geri tekrar arayabilir devam ederim yani hadi gerçekten acil bir durum var ve sen pazar için arıyor diye açmadın o zaman ne olacak  eşin ayıp etmiş ama sende hatalısın konuşman çok uzunsa ara verebilirdin başkasının problemi ićin aile huzurunu kaçırma derim 
0 oy
(3,029 puan) tarafından
Asla kabul etmem eğer küfür ederse onu doğduğu güne lanet ettiririm  onu bunu dinlemem adliyede alırız soluğu asla affetmem ban anamı babamı 5 para etmez adamın ağzına malzeme ettirmem yırtarım o ağzı
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Kocam diye her aradığında açmak zorunda değilim herkesin özel alanı var 

Ama sana mesaj attığında cevap verseydin bunları duymayacaktın
0 oy
(17 puan) tarafından
Benim esim de öyle cnm artik bn kafaya takmiyorum Allaha havale ediyorum hizmetinide ediyorum bigun bacisindan anasindan görür Allaha havale ettim 
0 oy
(907 puan) tarafından
Canım yaptığı hoş değil. Sakin bir zamanınız olunca bu durumu konuş yaptığının yanlış olduğunu bilsin. 
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Tek bir lafından bosanma davası açtım ben 8 aylık hamıleydım ozamanlarda ogundrn sonra duzeldı
0 oy
(671 puan) tarafından
Canım karakteri zayıf demek en basit durumda küfür ediyor ama senin de önceligin esin olmalı kapatıp dönmeliydin

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 2,024 göst.
22 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 417 göst.
0 oy
26 cevap 1,066 göst.
13 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bilinmezzzz (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 947 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu

413,872 soru

12,457,845 cevap

46,562 kullanıcı

Kategoriler

...