Hanımlar ben çok sevdiğim Allah yolunda bir ahbabimla sohbet ediyordum daha doğrusu bir problemi vardı onu çözmek için konuşuyorduk . Bugün de semt pazarı var . Eşim akşam 6 dan sonra pazara uğrayacak bana sordu pazardan ne istiyosun eve ne lazım diye mesajı gördüm ama cevap dönmeyi bı an unuttum. Asansör de kalmıştım o sıralarda . Neyse . Lafı fazla uzatmiycam. Oğlum telefonu da sessize almış. Ben ahbabimla konuşurken eşim aramis iki defa bende hemen wp dan gorusmedeyim burdan yaz dedim kendisine pazardan ne lazım demek için aradığını biliyorum. Biriyle konuşurken hiç rahat vermez bana sürekli baskılar beni . Telefonu da kapatamiyorum çünkü önemli bir sorun var. Neyse kapattım döndüm bana ve aileme ağza alınmayacak derecede kötü küfürler dedi ve ben çok kırıldım dağıldım resmen bunaldım artık bu saygısızlıklarindan bana çok saygısız davranıyor ama eve gelince de hiç üstüme gelmiyor konuşmuyor ya siz yerimde olsaniz eşinize yemek yapar mısınız bu halde bir saat den fazla oldu hiç bişey yapmak istemiyorum. Napmaliyim ben bilmiyorum Allah'a havale ediyorum sadece