Bende hiç atamam ne kadar kavga edersek edelim bi lafiyla ağzım kulaklarına varıyor çok seviyorum ama yaaa
Keske benim de böyle derdim olsa. Adamı başının üstünde taşı sen. Benimkiyle kavga etmeye kalksan daha başlamadan küser 1 ay falan konuşmaz herhalde
Bi an bu yazıyı ben mi yazdim sandım 6 sene çıktık. Çok severek evlendik 3 buçuk sene de evliyiz. Bu evlilikte tartışan kavga eden benim mesela. Eşimde aynı böyle birseye kızarım hemen güldürmeye çalışır. Trip atarım gelir öper sakalaşır hopp hemen barışırım. Bir şey anlatirim sinirli sinirli oda güler ben daha çok sinirlenirim gülme birşey anlatıyorum diye sonra bi bakarim bende gülüyorum. Ne trip atabiliyorum, ne kızabiliyorum, ne kavga edebiliyorum. Bazen deli oluyorum onun bu huyuna
Yaa ben gibisin galiba ben de dayanamiyom bi gülsün bi baksın yetiyor
Bizde öyleyiz valla ama bn bu durumdan çok memnunum kavgayı uzatıp birbirimi yıpratmaktansa konuyu tatlı bi şekilde bağlamak en güzeli.. Günlerce küs kalıp konuşmayan kocalar var şükret haline
Ne güzel işte kız kavga edip trip atıp ne yapcan adamı kendinden soğutmak istiyorsun herhaldeerkekler surat aşan trip atan kadınları pek sevmiyo canım bir kaç kere bende yapmıştım aynısını 1 gün ders olsun diye o bana yaptı 3 gün sürundurdu beni
412,291 soru
12,411,249 cevap
44,847 kullanıcı