0 oy
1,257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben çok korkuyorum. Erkek arkadaş dediğimde sevgililik konuşma falan olmadı. Üniversiteden arkadaşız teklif etmişti kabul etmemiştim. Nişan dönemimde eşimi dağa çıkarmış tehtid etmişti. Mahkemelik oldular. Kötü zamanlar geçirdik. Aileler bu olayı bilmiyor. 3 senedir evliyim. Beni 4 defa aramış görmedim. Mesaj atmış acil ara beni eşinin askerde olduğunu biliyorum yazmış. Eşim askerde ona diyemem şu an yapacağı bir şey yok. Kaynıma desem korkuyorum yine kavga olayı olur diye. Napcam kime ne dicem şaştım kaldım 

43 Cevaplar

0 oy
(1,552 puan) tarafından
Bence eşine ya da kendi ailene söyle.. Kaynına falan söylersen ileride sana karşı kullanma ihtimali var.. Eşin dağa kaldırıldığında bile ailesine haber vermediğine göre vardır bi bildiği
-Reklam-
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Engelle numaranı değiştir  başına bela olur birine söyle mutlaka
0 oy
tarafından
Zamanında okadr numara değiştirdim yine benim numaramı bulmuştu en sonunda hiç kimseye vermedim numaramı ve beni bulamadı sende hiç kimseye verme canım numaranı sadece ailen yakın akrabaların olsun belli ki birileri birşeyler uçuruyolar bu adama başta engelle eşine söyle böyle böyle diye çünkü bişey olsa diyecek ki bana neden haber vermedin gizli saklı iş yaptın diye sen suçlu olacaksın bizzat aynı şey başıma geldi ve ben suçlu oldum eşimle Sevgiliydik ve benden ayrılmıştı bunun yüzünden haber ver herşeyi canım benim başıma gelen sana olmasın güveni yıkılmıştı bana komple eşimin sevgiliyken okadar çok çabaladım ki dışarı çıkmadım eve kapandım arkadaşlarımı sildim sürekli şüpheler aklına geliyodu bana ulaşamasa filan neyse evlendik şuan öyle bi durumum yok ama sevgili olduğumuz dönemler o kadar çok zordu ki sürekli ağlıyodum tartışıyoduk 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 263 göst.
+4 oy
58 cevap 1,814 göst.
+2 oy
5 cevap 248 göst.
15 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Nare88 (243 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 281 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (54 puan) tarafından soruldu

411,733 soru

12,394,821 cevap

44,085 kullanıcı

Kategoriler

...