Kızlar merhaba maddi durumlar herkesin belli bende internetten prema sundari nin kanalinda bezsiz bebek diye video denk geldim o zaman hamile bile degildim hemen bebek yapip deneyesim geldi simdi hamileyim inşallah dogumdan sonra is yapabilir haline gelir gelmez hiç bez baglamamayi planlıyorum hem doğaya zarar vermeyiz plastik bez atıklarla hemde maddi yönden kazanç. Bunu duyan yada deneyen varmı paylaşsa harika olur. Bu arada premanin kanalini çok öneriyorum temiz icerikli ürünleri de paylaşıyor cok faydalaniyorum
Yok artık canm körpe ne anlamış bezssiz durmaktan
Ayyy ılk 55 gun kabus gibiydi kendım wc ye zor gıdıyodum bıde boklu bez yıkamak ne haddime gotunden cıkarıp çöpe atacağına uyku sersemi buzdolabına koymustuk bezı Allah ım neydı o gunler yapana helal olsun
Ayy olurmu bilemedim . Benimde ilk gebeliğim denk gelmiştim ama olmaz diye düşünmüştüm. Hayir normali
nasil yapcam onu bile bilmiyorum
Maaşı beze bırakacaz bu gidişle fiyatlar yükseliyor sürekli. Şeytan diyo al bezi poşeti yıka yika kullan
Bende yapmak çok istedim ama benim oğlan tepki flan vermiyo ay gözünü bile kırpmadan işiyo valla yani takip ettim bi süre ama yok yani kasılma ıkınma hiç bişey yok hatta bu sabah altı açık bıraktım biraz havalansın diye yüzünde mimik oynamadan işedi valla yatak battı Allah tan alez vardıda bise sünnet olduktan sonra pipisi sertleşmiyo bile göz göre göre işedi ama bezli durmasına çok üzülüyorum valla her yeri kızarıyo
401,534 soru
12,018,450 cevap
36,222 kullanıcı