0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (41 puan) tarafından
Dun gece post açmıştım bebegim isaldi ve en son kanlı kaka geldi bugün sabah hastaneye gittik ve bebegim normalinde cok hastaydı sabah maşallah birseyi kalmadi neyse hastanede kanlı kaka diyince kaka tahlili istedi doktor acilde ama bebegim oglen 2 kadar kaka yapmadı uyumak üzereydi bende uykusuzluktan ayakta uyuyordum çıktım geldim eve 

4 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Genelde oyle olur kiz cocuklar icin dgl bizlerde oyle mesela hastayken hastaneye giderik hastanede dirilirik :D 
(41 puan) tarafından
Eve geldik uyudu 2 de 4.5 uyandı sonra 3 kere bez değiştirdim ısal hala ne yapayim bir daha goturcem
(22,072 puan) tarafından
Reflor denedinmi canjm
(41 puan) tarafından
Hayır cnm yarin alayim ben şimdi çinko kullanıyorum bağırsak düzensizliği icin daha oncede olmuştu ısal doktor bunu verdi
(22,072 puan) tarafından
Reflor cok etkili canim ya keske bi deneseydin 2 gune keserdi
(41 puan) tarafından
Yarin alırım canım o zaman bize zincfort verdi doktor düzensiz bağırsak hareketleri diye yarin geçmezse alırım gerekise yine götürürüm haataneye
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Ben 3 gün gidip gelmiştim sırf ishal ve kaka tahlili vermek için 

Normal de ev yakınsa yarım saat içinde evden tahlil için kakayi verdikleri kaba koyup götürebiliyorsun Benim evim uzaktı 3 gün Sabah 6 gece 10 da gittim geldim düşün yani
(41 puan) tarafından
Takatim kalmadi ya ağladım artik 3 gündür uyku yok zaten daha baska sorunlarda var
0 oy
(122,627 puan) tarafından
anam bebeler cok fena
(41 puan) tarafından
Hastanede cocuklari görünce koşturdu oynadı kaka falan yapmadı
0 oy
(2,086 puan) tarafından

Kakayı falan boşver bi gun kaynanam çocuğun elinden tuttu kaldırdı başladı bizimki ağlamaya ama nasi ağlamak nası ağlamak kolunu kipirdatmiyo biz dokununca çığlık atıyor. Hemen hastaneye gittik araba da yok zar zor birinden araba bulduk. Hastanede asansörle yukarı çıkana kadar yirtti kendini kimildatmadi kolunu biz dedik tamam ya çıktı ya başka bişey oldu ama bişey oldu kesin . Neyse yukarı çıktık bu ışıkları gördü Aaa baba baak baak diye iki kolunu yukarı kaldırmaya başladı biz şok. Sinirden kahkaha atiyoz hastanenin ortasında o da karsimiza gecmis bizi taklit ediyo el çırpıp gülüyor :ermm: 

(41 puan) tarafından
Ya hastanede bir gram kaka yapmadı Eve geldim uyudu ben yemek yapayim falan dedim uyandı emmek istedi emzirdim dedim ilacını içineyim icirdim yine emmek istedi zorla emdi bu seferde kustu 4 defada bez değiştirdim 2 satte

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 119 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
0 oy
9 cevap 235 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,522 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 582 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu