0 oy
215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhabalar hanımlar nassiniizz efeniimmm 

Şimdi sorum şu geçen günlerde deneme yapmıştık WC eğitimi için. Sabahtan klozete oturdu ama yapmadı hep üstüne yaptı akşama doğru da oturmayı ret etti hep altına yaptı rahatsızda olmadı 

Neyse gene başlamak istiyorum ara vermiştim ama klozete zaten asla oturmuyor. Lazimliga da oturmak istemiyor oturmuyor da. Altına yapa yapa alışır mi ne yapayım ya 2buvuk yaşında 

5 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
İkisini de istemiyo ise  zorlama 
(4,876 puan) tarafından
Kendi tecrübe mi deyim ona göre karar ver
İlkim 2 yaşında iken cisi öğrendi kakasindan korkup yapmayı tamamen reddetti.
Bez bağla diye saatlerce ağladı .
Sonra bez bağladım 30 aylıktı tekrar dan başladım.
Bu defa da lazimliga yapma klozete yaptırmak istedim korktu 4 gün boyunca sabah akşam altına yaptı.
Eni sonu dayanamadım lazimligi verdim yap diye düzene girmesi nerdeyse 1 ayımı aldı.
Yani şimdiki aklım olsaydı asla zorlamazdm.
Biraz daha bekle unutsun klozeti lazimligı
1 hafta bile inan ki çok fark ediyor çocukta.
tarafından
Ay bayramdan önce denedim sabahtan oturuyordu öğleden sonra oturmamaya başladı şimdi hiç yanaşmıyor çocuk :D yaşı geçiyor ya ogrenseydi iyidi sen ogrettin konuşursun tabi rahat rahat :D
(4,876 puan) tarafından
Ama illa bu yaşta öğrenecek diye bişey yok.
Her çocuk farklı kimisi 2 yaşında iken alışır kimisi 3.
O zaman yarın lazimligı koy yapmak istersen burda de.
Lavaboya gittiğinde ben gidiyorum sende gelmek ister msn diye sor..?
Yada lazımlğa o görmeden çok az su koy sanki çişini yapmış gibi tepki ver alkışla ödül ver belki bu şekilde teşvik edersin.
Çevresinde kuzeni arkadaşı var ise onların da çok etkeni oluyor
tarafından
Lazimliga su dökme olayını deneyeyim canım. Arkadaşı falan yok ya gorumcemin kızı var oda 10 yaşında onla takılıyor. Deneyeyim olmazsa yaz sonuna doğru gene denerim bakalım. Altına yapa yapa alısmaz demi
(4,876 puan) tarafından
Mutlaka alışır zaten ilk dönemde de bilmeden yapıyor ama senin sinirler ne olur bilemem :D :D
-Reklam-
0 oy
(17,446 puan) tarafından
Of benimki de oturuyor ama yapmıyor hep altına yapıyor altına yaptıktan sonra söylüyor bana yaptığını. 
tarafından
Seninki oturuyorsa alışır canım ya bizimki hiç oturmuyor ya
(17,446 puan) tarafından
Benimki oturmaya hevesli zaten ablasindan görüp oturmak istiyordu hep  :D
tarafından
Ne güzel ya kolay alışır ozamam canım sizin
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Benim kiz bi üstune yapiyo bi tuvalete zamanla alisiacak herhalde
tarafından
Ya seninki geme oturuyormus alışır canım da bizimki hiç oturmuyor ne olacak ya
(5,273 puan) tarafından
Bnmkide istemiyo bazen oyun oynatiyom valla bazen cok sinirleniyorum ama kendimi sıkıyorim
tarafından
Ya bende Kukuli açıyorum beze by by varya bak oda çiş yapio diom ediom yok ya oturmuo
0 oy
(878 puan) tarafından
Müzikli klozet tarzı lazimliklar var onunla bi denesen mi 
tarafından
Ya onlarda pahalı. Parasını geçtim alırım ona da oturmazsa boşuna alacağım gibi geliyor
(878 puan) tarafından
Doğrudur tabi de altına yapa yapa alışır mi kısmı bana zor gibi Geldi bende önümüzde ki ay başlayacağım:(
tarafından
İnşallah sizin sorunsuz olur ya napcam bilemedim
(878 puan) tarafından
Bizim ki küçük biraz ama seneye kalırsa 3 yaş olucak o da geç inşallah ya en çok korktuğum şey bu tuvalet eğitimi
0 oy
(726 puan) tarafından

Canım ona oyun oynatarak deneyebilirsin lazımlığa otursun oyun yap veya telefonu ver eline çizgi film açıp bu şekilde yapman lazım bende öyle alıştırdım direk telefonu verdim otur izle dedim oda öyle başladı yapmaya :D

tarafından
İlk denedigim zaman sabahtan öyle yaptım Kukuli açtım hatta beze by by falan iyidi ama öğleden sonra oturmamaya başladı bende bırakmıştım. Şimdi hiç oturmuyor ya veriyorum eline ama yok :/

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Muge (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 89 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,676 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Esmaagl (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,041 puan) tarafından soruldu

411,878 soru

12,399,254 cevap

44,348 kullanıcı

Kategoriler

...