0 oy
1,044 göst.
Diğer kategorisinde (1,741 puan) tarafından
Kızlar komşuma kızımın doğum gününde tabak hazırladım götürdüm. Üzerinden 20 gün geçti getirmedi. Çok samimi de değilim. 6 kişilik takımımın bir parçası. Yani ne yapmak lazım bilemedim. Görünce söylesem ayıp olur mu? Yoksa susayım mı?

18 Cevaplar

0 oy
(7,971 puan) tarafından
Bende boş götürmeyim diye bekledigim oluyor bazen 
(7,971 puan) tarafından
Valla bilemiyorum samimi değilseniz bişey diyemem
tarafından
post sahıbı degılım kız :D
(7,971 puan) tarafından
He ben post sahibi sandım isimlere hiç bakmadım:))
(1,741 puan) tarafından
Üf. Gidip kapısından mı isteyim kızlar ya. Napayım sizce
tarafından
bır arkadas demıs ya kalabalık mısafırım gelecekte takım eksık  vs de bencede
-Reklam-
0 oy
(15,799 puan) tarafından
Misafirim gelecek takim eksik kaliyor diyip iste. Belki dolu getirmek istiyordur ve bişey yapamamiştir. 
(1,741 puan) tarafından
Hımmm komşumun annesi ve torununu parkta görüyorum. Acaba o zaman mı söylesem
0 oy
tarafından
Çalışıyor mu komşunuz?
(1,741 puan) tarafından
Hayır ccnm
tarafından
Şu yüzden sordum. :) Bazen bana da getiriyor komşularım biliyorum incelik yapıyorlar ama ben hiç istemiyorum :( çalıştığım için özel birşey yapıp göndermem uzun sürüyor. Acaba o yüzden hala getirmemiş olabilir mi dedim :)
0 oy
(913 puan) tarafından
O komşun ben olabilirim:D şaka suan kimsenin tabağı yok bende ama evde çok nadir tatli vs yaptığım icin o tabak gidene kadar bayaa bi zaman geçer o yüzden kimsenin bişey getirmesini istemem
(546 puan) tarafından
Aynı ben ben de kimse bişey getiirnce mutlu olmuyırm geri o tabağı nası vercem diye düşünüyorum:)
(913 puan) tarafından
Off valla çok sıkıntı getirmesin bize kimse bişey:D
(1,741 puan) tarafından
Ya aynen bende öyle düşünüyorım cnm
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bi tabak daha götür, ikisini bir getirsin, unuttuysa hatırlar. Bu sefer gözden çıkardığın bi tabak ver:) 
(2,363 puan) tarafından
Kaksjsiek katiliyorum
(3,249 puan) tarafından
Ya hep ya hiç diyorsun oylemi
(3,485 puan) tarafından
Boş vermek istememiştir bişi yapmaya fırsat da olmamıştır. Şu boş tabak ayıp tabusunu yıkalım kurtulalım ya.
(3,249 puan) tarafından
Ya bende öyle yapıyorum komşumun tabağı oluyor dolduradiya zaman geviyor şimdi komsumda iki tabağın var vermiyor isteyemiyorumda :)
(1,741 puan) tarafından
Ya ben de Aynısnı düşünüyorum. Ama kızlar bence unuttu
0 oy
tarafından
Ya bende bazen beklettiğim oluyor gelen tabağı, oda güzel bişey yaptığım da doldurup götürme amaçlı. Ama mutlaka götürürüm, 20 günde biraz fazla. Kullandığın bi tek o takım varsa bence istemekte bi mahsuru yok. Yada daha kibar bir tavırla başka bişey götürüp, diğeriyle birlikte ikisini de geri isteyebilirsin. Bazı şeyleri uzatmamak gerek. 
(1,741 puan) tarafından
Cnm sevdiğim takım olmasa umrunda değil. Ben en iyisi yolda falan görünce söyleyim. Misaifirm gelicek. Verdiğim tabağı alabilir miyim o takımı kullanıcam deyim
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Iste  canım misafirim var lazım de takım de de birseyler iste :)
(1,741 puan) tarafından
Bu en mantıklısı. Yolda denk gelince söyleyim ama kapısınına bunun için gitmem
0 oy
(7,442 puan) tarafından
Benimkide ayni olmus misafiri geldi gecen cesit cesit koymus verdi tabagima bekle kiz biraz daha
(1,741 puan) tarafından
1 hafta daha bekleyim sende 20 gün civarı mı bekledi
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Benim de komsum bizden tornavida istemisti. Uzun sure getirmediler. Sonra ben esimden istetdim gitti aldi. Bir kac gun sonra tekrar istediler. Komsuluk dedik verdik. İnan kaac aylaarr gecti hala getirmedi
(1,741 puan) tarafından
Ya ben hiç rahat edemem. İnsanlar çok rahat
(1,572 puan) tarafından
Bende asla rahat edemem ya kac kere kapima geldi karsilastik halbuki hic tık yok hala. Biz istemeye utandik artik bosver dedik. Bana tabak geldigin de diger gune hemen gotururum agirlik olur bende
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Plastik bi tabakla kek börek fln götür kendi tabağını iste kapıda. Plastik tabak onların olsun gereken cevabı almış olurlar  sjhsjh
(1,741 puan) tarafından
Misafirim gelecek deyip isticem. Ama yolda görünce isticem
0 oy
(752 puan) tarafından
Benim tabağını komşum kaybetti  6 li takımdı iki kere yoğurt istedi  bı gönderdim tabağı getirmedi bida istedi bende tabağı getirmişti dedim eşime yok dedi tekrar başka aynı kasenin diğerine koydum arada 15 gün geçti biriyle sütlü yapmış diğerini getirmedi . Kaç ay sonra denk geldik benim evimde konu konuyu açtı dedim sütlaç yapacaktım en büyük kasem oydu digerler küçük bı zahmet gönderir misin o sendekini dedim yok benim evimde diyor eşine vetdik diyo eşime soruyom ben almadım tabak falan dedi  tekrar söyledim canım eşim almamış öyle diyor dedim bı bakayım eve dedi sonra bende yok tabak dedi eşimde neyse bida sorma ayıp olur dedi olan benim kaseye oldu valla git işte kayboluyor sonra dimdizlak kaliyon
(1,741 puan) tarafından
Üüf ne yalan söyleyim ben birine bişey götürmeyi sıef bu tabak muhabbetinden sevmiyorum. Kendisi baba kek getirmişti. 3 gün sonra götürdüm tabağını. Tabakla mı uğraşacaz ya
0 oy
(8,040 puan) tarafından
Bence bir şey yapamadığı için getirmemiştir. 
(1,741 puan) tarafından
Ya umarım öyledir. En sevdiğim takım birde
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Bos getirmek istememiştir  calisiyorsa eger bisey de yapma firsato olmamıştır 
(1,741 puan) tarafından
Umarım cnm
0 oy
tarafından
Bnmde oyle oldu istematm cnm o gundur bu gundur takim birsey goturmem getrmezse istemem ztn 
(1,741 puan) tarafından
Ama güzelim takımım bozulur istemezsem :(
tarafından
Cnm yagni demek istedigm bende istemstm takim abla bulup verrmsn dedim verdi ama birdaha asla takim gondermedm hep tekli kalanlardan yollarim komsularima
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Söyle tabiki takimin parcasiydi misafirim gelicek de iste
(1,741 puan) tarafından
Aynen bunu dicem cnm ya. Bu da ders olsun bana
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Belki oda bisey yapıp getirir benimde komşularımla öyle oluyor anca veriyoruz birbirimize hatta neredeyse 2 Ay önce oğluma pankek yapmıştım karşı komşunun da çocukları var bazen pişirip veriodum vsktim olmadı leğenle öle verdim çocuklara pişirirsin diye hiç aklımdan çıkmış geçen Bi baktım leğenimi verdi ben şok unutmusum :)
(1,741 puan) tarafından
Umarım öyledir cnm ya:(
0 oy
(18,354 puan) tarafından
Birine bir şey gönderecekseniz plastik kapta gönderin hem sizin tabağım gelmedi derdiniz olmasın hem de karşı taraf illa bir şey göndermem gerek stresi yaşamasın ben öyle tercih ediyorum bu arada uygun bir zamanda kendisi ile karşılaşınca söyle veya kendisine gidip iste ama annesi ile veya başka biri ile haber yollama bence ayıp olur 
(1,741 puan) tarafından
Hımm doğru cnm ama kapıya gitmeye çekiniryorum bir tabak için ya. Hani dışarda kapı önünde görüp söylesem daha mantıklı değil mi?
0 oy
(108 puan) tarafından
Bir tabak daha gotur sonra ayy canim tabağımi bi yikayiver diğerinide veririmisin misafirim gelicek takimim tam olsun sonra dedikodumu yaparlar de :D
(1,741 puan) tarafından
:)))) o tabakda gelmez o zmn

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 552 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizilaslan (1,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 387 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Simgeli (26 puan) tarafından soruldu